SPRETEN

VIDEO: Je to najdaljši jezik na svetu? Poliže lahko lastno čelo

Spretnost bi rad pokazal predstavnikom Guinnessove knjige rekordov. Otroci naj bi se ob njegovih grimasah polulali, odrasli pa izgubili zavest.
Fotografija: Jezik pa tak! FOTOGRAFIJE: Fb
Odpri galerijo
Jezik pa tak! FOTOGRAFIJE: Fb

Džagja Bahadur Katuval je prepričan, da ima najdaljši jezik na svetu. Ne nazadnje se lahko 35-letni voznik avtobusa pohvali z nenavadno spretnostjo – samemu sebi lahko poliže čelo. To pa ni kar tako, nekateri so že strašansko ponosni, če se lahko s konico jezika dotaknejo svojega nosu.


Seveda je Džagja zaradi svoje spretnosti postal prava znamenitost v nepalskem Urlabariju, ko pa se je za njegov jezik izvedelo v tujini, je postal tudi mednarodna senzacija. Pravi, da si ne liže čela prav pogosto, ker se ga potem otroci bojijo. Ne nazadnje je voznik lokalnega šolskega avtobusa in veliko časa obkrožen z malčki.


Svoje izjemnosti se je zavedel šele potem, ko je njegov prijatelj na spletu objavil posnetek, kako si liže čelo. V šoli naj bi mu celo prepovedali, da bi to počel. »Meni pa se zdi, da sem videti super. Ustnice si lahko potegnem čez nos, si poližem čelo in spuščam glasove razjarjenega bika,« je ponosen.


»Če bi moral igrati v grozljivki, potem sploh ne bi potreboval maske kot drugi igralci, kar tako bi lahko strašil ljudi.« Bojda so se do zdaj nekateri otroci ob njegovih grimasah polulali v hlače, odrasli pa so celo izgubili zavest. Zdaj bi rad svojo spretnost pokazal predstavnikom Guinnessove knjige rekordov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije