SAJ NI RES, PA JE

VIDEO za 18+: Kaos v Zagrebu: slekel hlače, kazal korenjaka in ustavil promet

Mladenič je povzročil nemalo nevšečnosti.
Fotografija: Mladenič, ki je pokazal svojega korenjaka. FOTO: Youtube, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Mladenič, ki je pokazal svojega korenjaka. FOTO: Youtube, posnetek zaslona

Ne zgodi se pogosto, da nekdo v središču mesta povzroči zmešnjavo, a tokrat je potnike vznemiril neznani fant, ki se je slekel do golega in dvajset minut ni pustil, da bi stekel promet.

Ta nenavadni dogodek se je zgodil v Zagrebu v petek ob šesti uri zjutraj, na spletna omrežja pa je prišel danes. Voznik tramvaja na videoposnetku pove, da je pred vozilo stopil mladenič, ki je slekel hlače in izvlekel spolni organ.


»Sedela sem in tramvaj je nenadoma zavrl. Najprej sem pomislila, da se je nekaj pokvarilo, a je potem voznik rekel, da bomo morali potrpeti do prihoda policije, ker nekdo stoji gol pred tramvajem. To sem morala videti na lastne oči, zato sem stopila ven. Pred tramvajem sem zagledala mladeniča, ki je imel spuščene hlače. Navrgla sem mu, da bi si res želela iti v službo in naj gre vsaj na drugo stran ulice. Ta se je obrnil proti meni, se nasmejal in rekel: 'Vi bi radi šli v službo?' Nato je še naprej stal točno tam, « je za portal Index povedala Zagrebčanka Brigita, ki je bila priča dogodku. Sama misli, da je bil fant pod vplivom opojnih substanc.

Vse skupaj je trajalo 20 minut, preden je prišla policija. Takrat je mladi ekshibicionist slekel tudi spodnje hlače. Kaj se je z njim zgodilo, še ni znano.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije