DIAMANTI

Veste, koliko stane najdražja igračka za seks?

Vrtoglava cena vibratorja.
Fotografija: Če so v spodnje perilo lahko vdelani dragi kamni, čemu ne bi krasili tudi spolnih igračk?
Odpri galerijo
Če so v spodnje perilo lahko vdelani dragi kamni, čemu ne bi krasili tudi spolnih igračk?

Že Marilyn Monroe je v pesmi Daimonds are girl's best friend leta 1953 opevala diamante. A še nikoli niso bili tako dobri, tesni in že intimni prijatelji ženske kot zdaj. Avstralski draguljar Colin Burn je namreč 15 let življenja posvetil temu, da je izdelal ultimativno igračko, ki pokaže, kako dragocen je v resnici ženski orgazem. »Nekateri plačujejo mastne denarje za prestižne športne avtomobile kot maserati. Jaz pa sem želel ustvariti nekaj, kar bi pokazalo, kako veliko vrednost ljudje pripisujemo seksu.« In sad njegovega dela je zdaj tu – vibrator pearl royale (kraljevski biser), ki ga krasijo diamanti in safirji, seveda obdelani tako, da se ženska med uporabo ne more poškodovati.
 

Več kot 2000 diamantov

Če si lahko obleče zapeljivo spodnje perilo z vdelanimi dragimi kamni in ceno več milijonov, čemu ne bi zaplavala v meseno blaženost s podobno ozaljšano – in drago – spolno igračko? Modna znamka Victoria's Secret je namreč že pred skoraj četrt stoletja svetu prvič predstavila fantazijski nedrček, leta 2000 pa razkrila še najdražjega v kompletu s hlačkami, ki si je s ceno 11 milijonov v Guinnessovi knjigi rekordov prislužil naziv najdražjega kosa perila. Ob tem je milijon in pol, kolikor stane žlahtni vibrator, kot kapljica v morje.

Igračka je vsekakor vredna kraljice. Dragoceni vibrator, oblikovan kot žezlo, namreč krasijo več kot 2000 diamantov, kraljevsko modri safirji in serija zelo redkih rožnatih diamantov. Seveda se ponaša tudi z gumbkom za nadzorovanje tresljajev. Za malce drugačno izkušnjo spolne naslade pa se gornji del lahko odstrani in, kot z zamahom s čarobno paličico, se ta spremeni v verižico kroglastih biserov za še drugačen užitek. Vprašljiva je zgolj resnična uporabnost, saj tehta skoraj poln kilogram.
Diamantni vibrator je vsekakor najdražja spolna igračka na trgu. Podobno blešeči, a s precej manj zajetno ceno slabih 30 tisočakov, je dildo casanova iz 18-karatnega zlata. Burns pa je pomislil tudi na tiste z malce pikantnejšim erotičnim okusom in izdelal bič iz človeških las in zlatim ročajem – za 21.000 evrov. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije