INTELIGENTNI HIBRIDI

Vesoljci se razmnožujejo z Zemljani, in to iz enega razloga

Dokaze za svoje trditve še zbira.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock

Trditev, ki te sezuje: vesoljci so med nami in se celo razmnožujejo z ljudmi. Morda še bolj šokantno kot izjava je to, da jo je podal profesor Young-Hai Chi, ki na britanskem Oxfordu predava orientalske študije in verjame, da se vesoljci parijo z Zemljani, da bi nova hibridna vrsta, ki bi bila bolj inteligentna od ljudi, rešila okoljske spremembe oziroma človeštvo pred globalnim segrevanjem in njegovimi katastrofalnimi posledicami.
Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock
Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock

Young-Hai je prepričan, da obstaja močna povezava med okoljskimi spremembami in vesoljskimi ugrabitvami. V svoji knjigi Alien Visitations and the End of Humanity (Obiski vesoljcev in konec človeštva) pojasnjuje, kako vesoljci napredujejo v svojem lastnem biosistemu, česar pa ljudje ne moremo videti, ker nas omejuje funkcionalnost naših organov. V knjigi je opisal štiri vrste Nezemljanov: majhne, visoke in pogumne, take z luskami in s kačjimi očmi ter take v obliki črvov, ki naj bi bili vodje.

»Oni ne prihajajo zaradi nas, ampak zaradi sebe in svojega obstanka, njihov obstanek pa je pravzaprav naš obstanek, obstanek celotne biosfere,« pravi profesor in dodaja, da še išče dokaze, ki bi podkrepili njegovo razmišljanje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije