IMA OČI!

V Splitu naročila ribo in doživela grozljivko

V šoku je odhitela iz restavracije.
Fotografija: Američanom pred postrežbo po navadi očistijo ribo tako, da je brez glave oziroma celo brez kosti. FOTO: Igor Modic, Delo
Odpri galerijo
Američanom pred postrežbo po navadi očistijo ribo tako, da je brez glave oziroma celo brez kosti. FOTO: Igor Modic, Delo

SPLIT – Povsem običajno popoldansko kosilo v eni od splitskih restavracij je prekinil vrisk mlade ameriške gostje. Nekaj trenutkov pozneje je v solzah stekla iz lokala, piše novinar portala Splitski dnevnik, ki je ravno takrat obedoval. Pristopil je do natakarja in vprašal, kaj se je zgodilo. »Prinesel sem ji ribo,« je nekoliko v stresu povedal. Novinarju se je riba zdela na krožniku povsem mamljiva, in ker si ni znal pojasniti njene reakcije, se je obrnil na natakarja, ki je ponudil razlago za nenaden vrisk in jok.

»Jeb***. Gneča je. Spregledal sem. Njim po navadi vedno očistim glavo, preden jim ribo postrežem ...« Američanka je bila, kot kaže, zgrožena nad ribjo glavo na krožniku. »Pozneje smo še dojeli, da je vreščala: It has eyes! (op. p.: Ima oči),« je zapisal novinar.

Američanka je pred restavracijo počakala svojo družbo, da se je ta najedla do sitega. »Ali je pozneje šla na ribji burger, ne moremo vedeti, a se niti nismo trudili, da bi to ugotovili,« je poročilo sklenil novinar.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije