TO PA JE NERODNO

V porniču prepoznal ženo

Objavljeno 03. december 2018 16.05 | Posodobljeno 03. december 2018 16.05 | Piše: A. B.

Ženska iz Bosne ni vedela, da jo je podjetnik snemal med seksom. To je izvedela šele po opozorilu rojaka.

Spletna stran, na kateri so bili objavljeni posnetki, se je po razkritju zgodbe sesula.
BIHAĆ – »Ne vem še, kaj se bo zgodilo, ampak po vsej verjetnosti bom morala pustiti službo. V tem trenutku si je težko zamisliti, da bi se lahko vrnila tja in nadaljevala delo,« je mesec po začetku seksualne afere, ki je pretresla bosansko mesto Bihać, povedala Sanja Cerić, ena od žrtev tamkajšnjega poslovneža Sabahudina Blaževića. Zaposlena je na bihaški pravni fakulteti in, kot še pravi, si je težko predstavljati, da bi se tja vrnila v času, ko je zgodba še kako aktualna in ko večina obsoja njo, ne nekoga, ki je skrivno snemal in je odgovoren, da so se posnetki pojavili v javnosti.

image
Sanja Cerić želi, da podjetnik, ki jo je snemal med seksom, odgovarja za svoja dejanja.
Cerićeva je poslovneža prijavila policiji, ker jo je brez njene vednosti in dovoljenja snemal, medtem ko sta seksala. Posnetek je objavil na eni izmed pornostrani na spletu. Škandal je izbruhnil, ko je moški iz Bihaća naletel na posnetek, na katerem njegova žena seksa z omenjenim podjetnikom.

V trenutku se mi je spremenilo življenje.

»Nisem si želela publicitete, toda le dve uri zatem, ko sem na tožilstvo dala prijavo, se je moje ime pojavilo v javnosti,« je povedala Cerićeva in dodala, da jo je to povsem šokiralo, zato je morala takoj k zdravniku in na bolniško. »V trenutku se mi je spremenilo življenje. Želela sem samo, da človek, s katerim sem bila, razloži organom pregona, zakaj me je, in tudi druge, snemal. In to brez mojega vedenja, saj česa takega nikoli ne bi dovolila,« je odločna Cerićeva. Hkrati je napovedala, da bo policiji sporočila imena drugih žensk, domnevnih Blaževićevih žrtev. »Ampak ne celega imena, samo začetnice. Na ta način želim ženskam povedati, da vem, da so obstajale,« pove in še doda, da želi doseči le to, da bo poslovnež odgovarjal za svoja dejanja.
Deli s prijatelji