OSTALI BREZ ZAPUŠČINE

Umrl je duhovnik (81), ki se je poročil s 55 let mlajšim manekenom

»Trdil je, da je dva dni jokal, a poklical me je takoj, ko je umrl moj brat, in zagotovo ni jokal.«
Fotografija: FOTO: Youtube
Odpri galerijo
FOTO: Youtube

Vikar v pokoju, 81-letni Philip Clements, se je pred leti znašel v medijih, ko se je poročil s 55 let mlajšim manekenom ter mu kupil razkošno stanovanje v Bukarešti. No, prejšnji teden pa je umrl. Novico o duhovnikovi smrti je njegov brat Tony izvedel po tem, ko je pozno sinoči zazvonil njegov telefon. »Ste Phillipov brat? Moram vam povedati, da je umrl pred 30 minutami,« je rekel neki glas. Čeprav je Tony vedel, da z bratom v zadnjem času ni vse v redu, ga je novica šokirala. Šokiran je bil tudi, kdo mu je pripovedoval o bratovi smrti – maneken Florin Marin, za katerega je Tony prepričan, da je uničil življenje njegovega brata, da je navaden lovec na denar ter da je Phillipa v zadnjih dneh njegovega življenja ločil od družine.


Tony poudarja, da Florin sploh ni pokazal obžalovanja zaradi Phillipove smrti. »Trdil je, da je dva dni jokal, a poklical me je takoj, ko je umrl moj brat, in zagotovo ni jokal, medtem ko je govoril z mano. 40 minut po tem, ko je umrl moj brat, ni jokal,« je žalujoči brat zaupal britanskim medijem.

Užival v pokoju, potem pa ...

Upokojeni duhovnik iz Anglije je užival v zasluženi upokojitvi v Kentu, ko je prek aplikacije za zmenke spoznal mladeniča iz Romunije, starega komaj 22 let, ki je bil model. Phillip je bil osamljen po smrti mame, Florin pa je prišel v Anglijo na delo. Spoznala sta se, Florin je zapustil gostilno, kjer je delal, in se preselil k starejšemu gospodu. Poročila sta se pred tremi leti v Ramsgateu v Kentu. Prijatelji in družina so duhovnika prosili, naj se odpove poroki, in ga opozoril, da Florina zanima samo njegov denar.


Sčasoma je ravno zaradi te poroke umrl na tisoče kilometrov stran od svoje družine, sam v bolnišnici v Bukarešti. Domnevno se mu je zdravje poslabšalo, ker ni mogel dobiti zdravil za srce v Romuniji, ki so jih predpisali zdravniki iz Anglije. Florin je Tonyju povedal tudi, da mu je Phillip zapustil le dve fotografiji, kar ga je šokiralo, ker je bilo pred poroko jasno, da bodo on in brata pokojnika podedoval Phillipovo posestvo. Namesto tega bo Florin podedoval luksuzno stanovanje, milijone vredno zavarovalno polico ter doživljenjsko rento.

Živel razkošno, a nič plačal ...

Družina Philipa ob tem trdi, da je Florin iz zakonske zveze s Phillipom izvlekel več kot pol milijona kun. »Phillip mu je plačal vse, oblikovalska oblačila, lete z letalom ... Ta fant je živel razkošno in ni nič plačal,« še dodaja brat.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije