TETOVAŽA

Tetovirati si je dal nogometni dres

Objavljeno 07. januar 2019 21.43 | Posodobljeno 07. januar 2019 21.43 | Piše: A. P.

Strasten nogometni navdušenec ima na koži dres Alianze Lima. Sploh ne živi v Peruju, temveč se vrača domov iz Anglije.

S tetovatorjem sta morala pohiteti, ker je bil doma le par dni.
Strasten ljubitelj nogometa iz Peruja je nedavno izrazil brezpogojno pripadnost svojemu klubu, tako da si je dal na telo tetovirati njihov klubski dres. Šlo je seveda za obsežen projekt, ki je trajal kar 60 ur, preden je bila poslikava torza zaključena.
image
Nekateri njegovo vedenje obsojajo. FOTOgrafije: Fb

Neimenovani moški je nase opozoril prejšnji mesec, ko je tetovator Jean Pirerre Salicas, ki ima svoj studio v prestolnici Lima, začel na spletu objavljati fotografije nastajanja te kreacije. Večina ljudi je njegovo redno obiskovanje tetovatorskega studia 13 označila za pravi izraz predanosti klubu Alianza Lima, drugi pa so izrazili odpor. Po njihovem mnenju je možakar nekoliko pretiraval, povrhu naj bi bilo vse skupaj videti grdo. Barvi kluba sta bela in modra, na telesu možakarja, ki ima temnejšo polt, pa je vse skupaj videti rjavo-belo.

»To ni norost, to je strast,« mu je stopil v bran Jean Pierre Salinas. »Zelo dolgo je čakal, da si je lahko privoščil to tetovažo. Šele nedavno je zbral dovolj poguma in se odločil zanjo.«
60 ur je nastajala tetovaža.


Zanimivo je, da navijač kluba Alianze Lima sploh ne živi v perujski prestolnici, temveč v Angliji, domov se vrača le na počitnice, kar pomeni, da sta imela s tetovatorjem le nekaj dni časa, preden je navijač odšel domov. Obsežna poslikava je tako nastala med 13. in 19. decembrom. Kakor koli je tovrstna tetovaža nenavadna, to ni bilo prvič, da si jo je dal kdo narediti. Lani si je 33-letni ​José Maurício dos Anjos iz Brazilije dal na telo tetovirati dres svojega kluba Flamengo. 
Deli s prijatelji