Svoje dekle tihotapil v prtljažniku, policisti šokirani (FOTO)

Zaljubljenca nista zdržala drug brez drugega. Policisti so sprva mislili, da je ženska ugrabljena.
Fotografija: Partnerica se je skrivala v prtljažniku. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Partnerica se je skrivala v prtljažniku. FOTO: Twitter

Ljubezen v času korone je nekaj zares posebnega, karantena morda lahko zameji naše gibanje, čustev pa nikakor ne. A mnogi se niso pripravljeni sprijazniti s čakanjem na zdrave čase in izmenjavo naklonjenosti na daljavo, morda mahanjem čez mejni prehod, zato je kršiteljev zapovedi precej.

Oba v lisice

Stroga pravila veljajo tudi v Republiki Južni Afriki, kjer je za prehajanje med mestnimi ali pokrajinskimi mejami potrebno posebno dovoljenje. Prebivalci lahko svoje domove zapuščajo le za nujne opravke ali nakupe, na drugi konec države lahko odpotujejo zgolj zavoljo pogreba ali druge neodložljive zadeve, med slednje pa je romantični možakar očitno uvrstil tudi – druženje s partnerico. To je zato v nočnih urah iz pokrajine Gauteng sklenil pretihotapiti v svoj kraj v pokrajini Mpumalanga, tako da jo je zaprl v prtljažnik svojega avtomobila in poskušal neopazno prepeljati mimo kontrolne točke, kjer so potnike preverjali pozorni policisti. Ti so od presenečenega možakarja zahtevali dovolilnico, in ker je ni imel, povrhu pa se je vedel nenavadno, so sklenili preiskati njegov avtomobil. Ko so odprli prtljažnik, so odkrili razlog za voznikovo nelagodje: šokiranim možem postave se je v zadregi nasmihala mlada ženska, s torbico in čevlji v rokah.

Ne, nisem ugrabljena, v prtljažniku se prevažam prostovoljno, jih je takoj pomirila nepričakovana potnica, zaljubljenca pa sta policistom pojasnila, da sta toliko pogrešala drug drugega, da sta bila pripravljena tvegati celo kazen. Ta ju bo tudi čisto zares doletela, oba sta namreč dogodivščino končala v lisicah, po priporu pa so ju odslovili vsakega v svoj kraj. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije