RAZUZDANE IGRE

Svingerka Tatjana, redna gostja orgij na hrvaški obali, o svojih skrivnostih ...

Zloglasne svingerske plaže in klubi še vedno del (neuradne) turistične ponudbe v Istri, kjer svingerska scena cveti.
Fotografija: Svingerji menda ne marajo preveč alkohola oziroma ženskam ne odgovarja, da moški dišijo po alkoholu. FOTO: arhiv, sex Island
Odpri galerijo
Svingerji menda ne marajo preveč alkohola oziroma ženskam ne odgovarja, da moški dišijo po alkoholu. FOTO: arhiv, sex Island

Istra naj bi bila ena od prvih destinacij v Evropi, kjer so uvedli nudistične plaže, zato ne čudi dejstvo, pišejo hrvaški mediji, da je na tem polotoku kar nekaj plaž, ki se iz dnevne plaže za sončenje ponoči spremenijo v lokacije za orgije. Središče seksualnega turizma ne le v Istri, temveč vzdolž celotne Jadranske obale, je še vedno Rovinj.

Rovinj je svingerski raj, pišejo najrazličnejši portali. Obala Punta Križ, ki se jo že zadnjih dvajset let drži ime svingerske plaže, je, sodeč po objavah na družbenih omrežjih, še vedno zbirališče svingerjev. Kljub več poskusom, da bi jo izbrisali s seznama, se ji je uspelo obdržati. Dolga je približno 200 metrov in na njej je prostora za nekaj sto ljudi, je zapisano ob opisu. Malo naprej, na samem rtu, se nahaja znamenita plaža Monsena, ki je podobna svingerski plaži, le da jo obiskujejo homoseksualci. V borovem gozdičku se gostje lahko okrepčajo v restavraciji in lokalu, ki lahko sprejmeta po okoli 200 ljudi.

Znana svingerska in gej plaža Punta Križ v Rovinju je še vedno rezervirana za svingerje. FOTO: Rovinj.co
Znana svingerska in gej plaža Punta Križ v Rovinju je še vedno rezervirana za svingerje. FOTO: Rovinj.co

Poleg svingerskih plaž so v ponudbi tudi svingerska križarjenja, klubi in zasebna druženja v motelih in zasebnih sobah, kjer zabava traja do jutra, piše hrvaški portal 100posto. Objavili so tudi zgodbo iz Večernjega lista, kjer sta o svoji svingerski zgodovini spregovorila hrvaška zakonca.

Kljub začetnemu omahovanju sta se Krešimir in Tatjana ob svingerskih radostih sprostila. »Bila je desetkrat boljša od mene. Vsi so je imeli. Uživala je kot še nikoli,« je za Večernji list povedal Krešo, ki je kljub začetnem ljubosumju zdaj ponosen, da je njegova žena tista, okrog katere se zbirajo moški. »Krešo je bil zelo ljubosumen, jaz pa jezna nase. A sva šla čez to. Uživala sem, Krešo pa se je sprehajal naokrog s kozarčkom v roki in buljil vame, ko sem bila obkrožena z moškimi in ženskimi telesi,« je povedala Tatjana in dodala, da je njun zakon skoraj razpadel.

Lastnica rovinjskega svingerskega kluba: »Pri meni v kljubu sem videla največ 15 moških na eno nenasitno Nemko. Pri tem jo je opazoval soprog.« FOTO: Getty Images
Lastnica rovinjskega svingerskega kluba: »Pri meni v kljubu sem videla največ 15 moških na eno nenasitno Nemko. Pri tem jo je opazoval soprog.« FOTO: Getty Images

»Prvih nekaj tednov po najinih svingerskih doživetjih skoraj nisva komunicirala. Mesec dni pozneje sva bila tik pred ločitvijo, a sva zvozila in se v najinem življenju rešila ljubosumja,« je razkrila svingerka. Razuzdana druženja sta obiskovala enkrat mesečno.

»Smo verniki: drevesca okrašujemo z okraski, ne z vibratorji«

V klubu imata le eno pravilo, izogibata se Hrvatom, ker so večinoma klepetavi in se nikoli ne ve, kdo bi lahko izvedel za njune podvige. »Ni naju sram, a tukaj (na Hrvaškem) se na svingerje glede kot na perverzneže in bogokletneže, mi pa smo pravzaprav verniki. Tudi mi okrašujemo novoletna drevesca. Z okraski, ne z vibratorji. Tudi mi obiskujemo cerkev,« je pojasnila Tatjana za Večernji list, piše 100posto.

Svingerska raja še Poreč in Reka

Eden od svingerskih rajev je Casa Erotica v bližini Poreča, svoj svingerski klub je dobila tudi Reka.

Znana svingerska lokacije je tudi Rovinj, kjer se nahaja klub Anaconda, ki ga vodi Đurđica Maršić. »Ženske pogosto rade naenkrat uživajo z najmanj petimi ali več moškimi. Pri meni v klubu jih je bilo največ 15 na eno nenasitno Nemko, ki jo je ob masturbiranju gledal tudi njen soprog. Edine sanje takih žensk so, da imajo hkrati več moških. Ženska je tista, ki iz publike zbira, kdo se ji bo pridružil pri razuzdani igri, a se ji lahko pridruži kdor koli želi. V svingu je vse mogoče in nič ni treba. Neverjetno je videti pare, ki se po takem seksu oprhajo in iz kluba odidejo z nasmehom na obrazu in z roko v roki,« piše portal 100posto.

Na hrvaški obali je tako v poletnih mesecih zelo živahno. Manj ponudbe za turiste, željnih tovrstnih izmenjav spolnih partnerjev, je na slovenski obali, kjer za zdaj nismo zabeležili nobene svingerske plaže. Bolje je s ponudbo svingerskih klubov, a še ta je po našem skromnem vedenju le eden. Vsi odhajajo, kot kaže, v sosednji Rovinj ali pa čez severno avstrijsko mejo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije