WC

Stranišče z akvarijem

Objavljeno 10. april 2019 16.23 | Posodobljeno 10. april 2019 16.28 | Piše: A. P.

V japonski restavraciji posebni WC za ženske. Večina je navdušena, nekatere pa motijo pogledi rib.

Težava je, da se ljudje v stranišču predolgo zadržujejo.
Če ste ljubitelji eksotičnih rib in vas niti najmanj ne moti, če vas opazujejo, medtem ko opravljate potrebo, vam bo verjetno pri srcu akvarijsko stranišče v japonskem mestu Akaši.
image
Izdelava straniščnega akvarija je stala 240.000 evrov.

Uredili so ga v lokalu Hipopo Papa Cafe, ki od nekdaj velja za enega najbolj priljubljenih krajev za zmenke na obali Hajašizaki Macue. Lastnik se je odločil, da bo restavracijo naredil še bolj posebno, in je v njej namestil prav posebno žensko stranišče. To je zagotovo edino tovrstno stranišče na Japonskem, morda celo na svetu.
image
Težava je, da se ljudje v stranišču predolgo zadržujejo.

S treh strani ga obkroža velikanski akvarij, v katerem plava na stotine eksotičnih rib in želvica. Uredili so ga že pred 12 leti, a je še vedno ena največjih turističnih atrakcij v mestu. Lastnik je povedal, da so pri urejanju posebnega stranišča za ženske naleteli na številne ovire, a so vztrajali. Podvig je stal 240.000 evrov, vendar se je izplačalo.
Straniščno školjko obdaja na stotine eksotičnih rib.


Obiskovalcev jim nikoli ne zmanjka, je pa težava v vem, ker se nekatere gostje predolgo zadržujejo na stranišču in občudujejo ribe, medtem ko ga druge ne želijo uporabiti. Preprosto se ne morejo sprostiti. Pa še spodbuden podatek za moške: če ni prevelike gneče, lahko tudi oni uporabijo vece z ribicami. 
Deli s prijatelji