GANLJIVA ZGODBA

Štiri leta je pisala pokojnemu očetu, potem je dobila odgovor

Objavljeno 28. oktober 2019 13.45 | Posodobljeno 28. oktober 2019 13.44 | Piše: P. K.

Vsak dan je pošiljala sporočila, po štirih letih je sledil šok.

Štiri leta je pošiljala sporočila pokojnemu očetu. FOTO: Facebook
»Zdravo, očka, jaz sem. Spet bom imela težek dan,« je zapisala Chastity Patterson (23) v esemesu, ki ga je poslala na številko pokojnega očeta. Vsak dan mu je pošiljala svoje občutke in opisovala lepe ter slabe trenutke življenja.

V zadnjem sporočilu je zapisala, kako težko ji je brez njega, da ne more verjeti, da ga že štiri leta ni. Dodala je, da je v tem času premagala raka in zaključila šolo. Kot vselej tudi tokrat ni pričakovala odgovora, sledil pa je šok. Večer pred četrto obletnico njegove smrti je namreč prejela odgovor.

Javil se je moški, ki je štiri leta prejemal njena sporočila in spremljal njene življenjske boje. Moški z imenom Brad je zapisal, da ji je velikokrat želel odgovoriti, vendar preprosto ni našel pravih besed. »Jaz sem Brad in nisem tvoj oče. V prometni nesreči sem izgubil hčerko in tvoje besede so me držale pri življenju, ko je bilo najbolj hudo. Ko mi pošlješ sporočilo, vem, da je to božji dar,« je napisal. 

Zgodbo je delila na facebooku in odziv je bil neverjeten. Ljudje so delili tudi svoje zgodbe, Chastity pa je še zapisala, da je bil to najlepši mogoč zaključek njene zgodbe z očetom in da zdaj ve, da je vse v redu z njim, kjer koli že je, poroča 24sata. 
Deli s prijatelji