ISKRENA IZPOVED

Slovenka priznala: Najboljši seks sem doživela z moževim najboljšim prijateljem

Predala sta se strastem.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Thinkstock

Na enem izmed slovenskih pogovornih forumov se je pojavil zapis ženske, ki je priznala, da se je zapletla v strastno afero z moževim najboljšim prijateljem. To naj bi bil najboljši seks v njenem življenju. Na dolgo in široko je opisala, kako se je vse skupaj začelo s strastnim poljubom na eni izmed zabav, kjer so bili skupaj. 

»Prvič sva se poljubila pri fantu doma, ko sem po naključju vstopila v kopalnico, kjer je bil on. Potegnil me je k sebi in poljub je bil, milo rečeno, strasten, čeprav je trajalo le nekaj trenutkov. Naslednji dan sva se strinjala, da morava s tem prenehati. A nekaj tednov po prvem poljubu smo se znašli na zabavi, na kateri je moj fant kmalu omagal. Ostali smo nadaljevali in proti jutru pospali v dnevni sobi. Jaz sem bila na kavču, David je spal v spalni vreči na tleh. Vsi so spali, jaz pa sem bila še budna in sem se še kako zavedala njegove bližine. Očitno je čutil, da ne spim in se premaknil k meni na kavč in začela sva se poljubljati. Da ne bi zbudila ostalih, sva morala biti previdna, zadrževati vzdihe in se premikati počasi. Počasen seks, val strasti, adrenalin ob dejstvu, da bi naju lahko kdo opazil, vse to je ustvarilo neverjetne pogoje za seks, ki ga ne bom nikoli pozabila. Orgazem je pretresel celo moje telo in naslednji dan sem vedela, da sem prestopila mejo ter da ni poti nazaj.« 

Afero sta nadaljevala še kar nekaj časa, ljubila sta se celo v spalnici njenega fanta. Danes ne obžaluje ničesar, z omenjenim moškim pa sta se razšla. Spletni komentatorji so se odzvali na različne načine. 

»Okoli seksa se svet vrti. Spolnost je pač najmočnejša sila, gravitacija življenja,« je komentiral uporabnik z vzdevkom Miles.

»Tudi jaz sem najboljši sex doživel z ženinim najboljšim prijateljem,« je priznal eden izmed anonimnih uporabnikov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije