DRUŽINSKE ZDRAHE

Slavica se je odrekla hčerki: Trudi se, da bi mi življenje spremenila v pekel

Hči odgovarja, da je imela mama ljubezenske afere, zaradi katerih je oče doživel kap.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Družinske zdrahe se bodo za hrvaško družino očitno končale na sodišču, in sicer tako, da se bo mama tudi uradno odpovedala svoji hčerki. Slavica Plantić iz kraja Podravske Sesvete se je hčerki Blanki (34) javno že odrekla v medijih, potem ko je njun dve leti dolg spor očitno dosegel vrelišče.

»Javno se odrekam svoji hčerki in Blanka za mene enostavno ne obstaja več. Ona je obrnila mojega moža proti meni in me blati, kjer koli se pojavi, in zaradi tega ne želim, da se kjer koli omenja kot moja hči. Izjavo o odrekanju hčerki bom dala tudi pri notarju in naredila vse, kar lahko, da se tudi pravno 'izbriše' kot moja hči,« je odločena Slavica.

Kaplja čez rob za tako drastično odločitev so bile po njenih besedah stalne laži na sodišču kot tudi to, da jo je pred letom dni nagnala iz njene hiše, kjer je Slavica živela s svojim možem, poročajo hrvaški mediji. »Iz dneva v dan se Blanka trudi, da bi mi življenje spremenila v pekel,« toži Slavica, ki pravi, da so se težave začele, ko se je hči ločila in vrnila k staršem, a mama ni odobravala njene nove ljubezenske zveze.

Hčerina plat zgodbe

Zgodba Blanke pa je nekoliko drugačna. Hči je prepričana, da bi se pravzaprav ona in njen oče morala odreči Slavici zaradi vsega, kar je naredila. Branka je medijem povedala, da jo je njen oče, ki je srčni bolnik, prosil, naj se vrne domov, da bi skrbela zanj, potem ko je Slavica odšla skrbet za svoje starše.

»Vse se je začelo, ko je oče izvedel za mamine ljubezenske afere in ga je zaradi tega kap. To je razlog, da je zahteval ločitev ter to, da se mama več ne vrne domov, zaradi nasilja pa ji je sodišče prepovedalo približevanje naši hiši in komunikacijo z nama,« je Blanka razkrila drugo plat zgodbe ter dodala, da je zaradi vsega tega in maminega nenehnega nadlegovanja proti njej sprožila sodni spor.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije