ZABAVNO

Sinovom išče neveste

Objavljeno 20. januar 2019 08.41 | Posodobljeno 20. januar 2019 08.41 | Piše: K. G.
Ključne besede: oče neveste

Oče je na svoj oglas prejel kar 600 odzivov. Fantom je bilo sprva nerodno, potem so uživali.

Oče je poskušal prek oglasa oženiti svoje tri sinove.
Oče treh sinov iz ZDA se je odločil svojo družino popeljati na izlet na Novo Zelandijo, še prej pa je v tamkajšnjem časopisu objavil ženitno ponudbo za svoje sinove. Prejel je 600 odgovorov.

V objavi je pisalo, da je družina iz Oregona in da se je oče Neil odločil, da bo svoje tri samske sinove, stare med 28 in 32 leti, spoznal z Novozelandkami, ki bi morda hotele postati celo njihove neveste. Pripisal je, da bo tako morda malce osramotil svoje sinove, in to mu je, roko na srce, že samo po sebi dovolj. Oglas se je razširil viralno in odziv je bil neverjeten, saj se je oglasilo kar 600 pogumnih deklet, ki so hotele poskusiti srečo.

Fantom je bilo sprva res precej nerodno, ko so izvedeli za objavo, a pozneje, ko so spoznali dekleta na Novi Zelandiji, jim ni bilo prav nič žal. Šli so na nekaj zmenkov in priznali, da je vse najbolj očaral njihov novozelandski naglas, eden izmed njih se je celo zaljubil in vsi upajo, da gre za začetek nečesa lepega. Z nekaterimi dekleti bodo tudi sicer obdržali stik, saj so se razvila lepa prijateljstva. Vsekakor jih bodo na to deželo vedno vezali posebni spomini. Očetu niso zamerili, nasprotno. 
Deli s prijatelji