SLAVNE ROKE

Roke ji nosijo premoženje

Objavljeno 04. avgust 2019 16.17 | Posodobljeno 04. avgust 2019 16.17 | Piše: E. B.

Londončanka Nina Taylor jih je zavarovala za več kot dva milijona evrov. Redno jih posoja igralskim zvezdnicam in manekenkam in bajno služi.

Z rokami bajno služi, zato jih je zavarovala.
Že velikokrat je krasila naslovnice najuglednejših modnih revij. Nina Taylor je ljubljenka in muza najbolj zvenečih modnih imen in v dobičkonosni industriji dobro služi. Še niste slišali zanjo? Nič čudnega, slavne so namreč – njene roke.

5500 evrov na dan zasluži s svojimi čudovitimi rokami!


V domačem Londonu se je drži vzdevek Kate Moss med manekenkami za roke, ki so pri Nini tako popolne, da jih je lastnica zavarovala za 2,4 milijona evrov. Ne nazadnje so odgovorne za velikanski zaslužek, prinesejo ji kar 5500 evrov na dan! Chanel, Tom Ford in Fendi so njeni najzanesljivejši delodajalci, Ninine roke pa so že pomagale Heidi Klum, Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Demi Moore in Georgii May Jagger pa tudi Kate Moss – vse te zvezdnice se namreč ne morejo ravno pohvaliti s čudovitimi rokami, zato si te redno sposojajo pri Nini.

Zvezdnice, ki se ne morejo ravno pohvaliti s čudovitimi rokami, si te redno sposojajo za snemanje.

Roke v ospredju, ona v ozadju

image
Nina Taylor je muza velikih modnih imen.
»Moje roke so nenehno zaposlene in v soju žarometov, prinašajo mi pravo bogastvo, obenem pa sama nisem izpostavljena in lahko živim povsem umirjeno življenje, daleč od radovedne javnosti,« je zadovoljna Nina, ki oglašuje številne negovalne in lepotilne izdelke za roke, redno sodeluje tudi pri fotografiranju za modna oblačila in dodatke, pogosto nadomešča uveljavljene manekenke, ki jim posodi svoje popolne roke.

In kakšne roke se lahko potegujejo za tak poklic? Morajo biti povsem pravilne oblike, prsti dolgi in ravni, nohti naravnost popolni; pege, znamenja, brazgotine in praske so prepovedani. Lastnica mora roke znati tudi uporabljati in prilagoditi telesom ter obrazom drugih, a to mehkobo in sproščenost pridobiš s kilometrino, pravi. Roke tako postanejo prave igralke, ki interpretirajo pomembno zgodbo, je ponosna Nina, ki je v poslu že dvajset let in ima zelo malo tekmic. No, zadnja leta se le rada postavi v ospredje cela, denimo, kot ambasadorka različnih blagovnih znamk sodeluje pri Londonskem tednu mode, dejavna je kot sodnica pri lepotnih tekmovanjih, o svojem poklicu pa je nedavno spregovorila v dokumentarcu.
Deli s prijatelji