PACKI NEMARNI

Razkrinkal ogabne najemnike: po zidu drek, urin tekel v spodnje stanovanje (FOTO)

Objavljeno 22. februar 2020 18.15 | Posodobljeno 22. februar 2020 22.58 | Piše: T. V.

Povzročili so za skoraj 14 tisočakov škode.

Smeti in iztrebki. FOTO: Facebook
Američan Jerry Ciro Ucci je doživel zelo negativno izkušnjo s svojimi najemniki, ki jo je delil na facebooku. Ob številnih fotografijah, ki so potrdile, kakšni, milo rečeno, packi so bili v njegovem stanovanju, je zapisal, da ni čudno, da hočejo najemodajalci in posredniške agencije dobro preveriti potencialne podnajemnike. »Stanovanje sem oddal neki družini z otroki za šest mesecev. Takrat se je začela moja nočna mora,« je zapisal.

image
Polno cigaretnih ogorkov v stanovanju. FOTO: Facebook
Najemniki so imeli po več dni v stanovanju zaprte svoje hiše ljubljenčke, ki so potrebe opravljali kar v stanovanju, urin pa je celo začel kapljati v spodnje stanovanje. V vsaki sobi so bili po stenah ali pohištvu razmazani živalski ali človeški iztrebki, bilo je polno muh, smrad je bil neznosen. Vse je bilo razmetano, polno je bilo cigaretnih ogorkov, nekdo je bruhal z balkona na spodnje stopnice, po tleh so ležale umazane plenice. Naredili so za okoli deset tisoč dolarjev (približno 9.200 evrov) škode, k temu pa je treba prišteti še neplačane dolgove, kar je skupaj naneslo 15 tisoč dolarjev (približno 13.800 evrov).

Jerry se je odločil, da bo razkrinkal najemnike v opozorilo drugim ljudem. »Večina najemnikov je krasnih ljudi, vedno pa se najdejo odvratneži, ki vse uničijo,« je dodal.

Deli s prijatelji