PODJETNO

Rafaela s prodajo svojega mleka služi lepe denarje

Objavljeno 03. marec 2018 13.40 | Posodobljeno 03. marec 2018 14.25 | Piše: T. V.

Mati dveh otrok prodaja mleko po spletu moškim, ki pravijo, da jim pomaga pri večanju mišic.

FOTO: Shutterstock
Rafaela Labru, 24-letnica s Cipra, je pred sedmimi meseci rodila sina Anjela. Ker je imela preveč materinega mleka (tudi po dva litra na dan) in nič več prostora v hladilniku, ga je začela darovati drugim ženskam, kmalu pa so jo začeli nagovarjati moški, naj mleko proda njim.

Doslej je s prodajo okoli 500 litrov mleka moškim zaslužila 5000 evrov. Nekateri mleko kupujejo, ker naj bi jim pomagalo pri povečanju mišic, drugi pa preprosto zato, ker je žensko mleko njihov fetiš, poroča Daily Mail. »Sedaj si mleko iztiskam na zahtevo. Nimam pojma, kaj ti moški delajo z njim. Pravijo, da ga pijejo.« Ne ve pa, koliko časa bo mleko še prodajala.

Žensko mleko ima več kalorij kot kravje. V njem so tudi nekateri rastni hormoni, a strokovnjaki opozarjajo, da ni nobenih dokazov, da naj bi ti koristili odraslim. Poleg tega ni nobenega dokaza, da bi se jim zaradi tega povečale mišice.


»Pri prvem dojenčku nisem imela pojma, da lahko delaš kaj takšnega. Sedaj pa me je zasvojilo,« priznava podjetna Rafaela, ki je na facebooku ustanovila skupino, kjer lahko ljudje stopijo v stik z njo. Nekatere stranke so tudi zahtevale, da se testira in dokaže, da ne kadi ne pije alkohola.
Deli s prijatelji