K TERAPEVTU

Psiček naredil za 1700 evrov škode

Bobbie razgrizel pohištvo in v vrata naredil luknjo. Štiriletni kuža se lastnici zelo smili.
Fotografija: Bobbieja ni dobro pustiti samega. FOTO: Fb
Odpri galerijo
Bobbieja ni dobro pustiti samega. FOTO: Fb

NEWCASTLE – Kosmatinec Bobbie se je znašel v precejšnjih težavah, potem ko se je njegova lastnica Tara Jameson vrnila domov. Svojega ljubljenčka je 29-letna Britanka pustila samega v mamini hiši zgolj tri ure, ker se je udeležila priprav na neko poroko. Štiriletni kuža je medtem naredil za 1700 evrov škode – med drugim je v vhodna vrata naredil 90-centimetrsko luknjo. Potrebna je bila obsežna obnova: zamenjati so morali vrata, popraviti steno, zalepiti tapeto in zakrpati tla.

Kuža je bil med njeno odsotnostjo sam s polno škatlo novih igrač, očitno pa mu niso olajšale samote, saj je več zabave našel v uničevanju mizice za televizor. »Bobbie je šel skozi fazo, ko je uničeval stvari, če je bil sam, poiskala sem celo pomoč pasjega terapevta,« je pojasnila Tara, ki je zaposlena na pošti. »Preselila sem se k mami, nekaj dni prej smo žal izgubili našo staro psičko. Bobbie jo je zelo pogrešal, zato sem se na nekaj ur vračala domov, da bi ga mirila.«


Potem ko je našla uničena vrata, se ji je kuža zasmilil, saj je bil ves premočen od napornega grizenja in praskanja. Bobbie naj bi imel precejšnje težave tudi z njenim fantom, na katerega je strašansko ljubosumen. No, možakar bo zdaj med obiskom Tare zagotovo manj miren. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije