LASJE

Pri 21 letih čez noč osivela

Po letih barvanja je sprejela svoj videz. Pravi, da so sivi lasje nekaj posebnega.
Fotografija: Sivi lasje ji zelo pristajajo. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Sivi lasje ji zelo pristajajo. FOTO: Facebook

Sari Eisenman z ameriške zvezne države Arizona so lasje na vsem lepem začeli siveti, ko je bila stara komaj 21 let. Potem si jih je obsedeno barvala 15 let vsak četrti dan, da ne bi bila videti stara, je razkrila danes 43-letna mati.

To je storila še nekaj ur pred rojstvom sina Aba, ki je danes star osem let; Sara ima še 11-letno hčerko Naomi. Po rojstvu otrok se je počasi nehala obremenjevati s svojim videzom, ko je dopolnila 37 let, pa je odložila barvo in se osvobodila. Njen 45-letni mož Hanan jo je pri odločitvi v celoti podpiral, pri prijateljih pa ni naletela na razumevanje.

Barvala se je vsak četrti dan. FOTO: Facebook
Barvala se je vsak četrti dan. FOTO: Facebook
Nekateri so ji rekli, da bo videti kot starka. A jim je dokazala, da so se motili, saj je videti še bolj polna življenja in sijaja. »Lasje so mi skoraj v celoti posiveli tako rekoč čez noč. Stara sem bila 21 let, ko sem stopila do ogledala in opazila, da imam siv narastek,« se spominja Sara.

»Znak staranja se je pojavil v trenutku, ko bi morala biti na vrhuncu mladosti. Začela sem se barvati, in ker si nisem mogla privoščiti tako pogostih obiskov frizerskega salona, sem kupovala poceni barvo.«
Zdaj se ne more načuditi, kako lepi so njeni sivi lasje.


»Imajo prav posebno odbojno lastnost, nekakšno zrcalnost. Na njih odseva sončni zahod, ko sem na plaži. Redki vedo, da so sivi lasje magični.« Danes je Sara presrečna, da se je prenehala barvati, počuti se lepšo in privlačnejšo. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije