VARANJE

Pozabila se je izpisati iz facebooka, mož spoznal grozljivo resnico

Nesrečnik je zaupal, da je bil zakon prvih osem let odličen, potem pa se je njegova žena spremenila.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Reuters

VALDOSTA – Se vedno izpišete, potem ko zapustite računalnik in družbena omrežja? Neka ženska se ni in s tem je omogočila možu, da je videl tisto, kar mu je leta skrivala.

Seth Megow (33) trdi, da je po desetih letih zakona ugotovil, da ga žena vara. Crissy naj bi se bila pozabila izpisati iz facebooka, zaradi česar je dobil vpogled v tisto, česar do takrat ni videl ali vedel. Spoznal je, da naj bi žena, ki se mu zaobljubila pri 19 letih, imela več drugih partnerjev.

Nesrečnik je zaupal, da je bil zakon prvih osem let odličen, potem pa se je njegova žena spremenila. Včasih je ni bilo domov vso noč, komunikacija z njo pa je postala tako rekoč nemogoča. In tako se je zgodil usodni dan, ko se je na skupnem računalniku pozabila izpisati iz svojega facebook računa. Našel je sporočila o avanturah in dopisovanje z moškim, s katerim naj bi imela že leto dni razmerje. Ne glede na vse pravi, da je za njim osem prelepih let, priznava pa, da tudi dve leti pekla.

Seth in Crissy sta se poročila pri rosnih 19, skupaj sta študirala, potovala, se bodrila in podpirala pri doseganju ciljev. Poudarja, da sta si zaupala osem let in v tem času so se jima rodili štirje otroci, kasneje pa se je to spremenilo. Najprej je krivil stres v službi, vzgajanje štirih otrok. Potem pa se je začelo. Crissy je spremenila svoje geslo na družabnem omrežju, z geslom je zavarovala svoj telefon, plačevati je začela v gotovini, da ji ni mogel slediti. Videl je znake in glava je dvomila o njuni zvezi, a srce mu je govorilo, da ga ne bi mogla varati in da sta drug drugemu največja zaupnika. In tako je bil razpet med glavo in srcem, vse dokler na računalniku ni naletel na njen facebook profil, iz katerega se je pozabila izpisati. Šele takrat je spoznal razsežnost vsega dogajanja, kar ga je najbolj bolelo, pa je, da z enim od moških ni delila samo svojega telesa, ampak tudi srce.

Po razhodu se trudi, da bi si povrnil zaupanje v samega sebe, da bi znova verjel, da je vreden: »Če moja najboljša prijateljica ni videla moje vrednosti, zakaj bi jo kdo drug?« Odtujena žena ga je tolažila, da je super fant, le da se je ona spremenila.

Seth je spoznal novo dekle, njegova bivša žena pa ima menda zdaj punco.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije