VIŠINA

Poroka odpadla, ker ga je strah

Kitajka je fantu ponudila sebe, avto in 10.000 evrov, če premaga strah.
Fotografija: Stekleni most ni za tiste, ki se bojijo višine. FOTO: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Stekleni most ni za tiste, ki se bojijo višine. FOTO: Guliver/getty Images

Kitajska gora Fuxi je priljubljena destinacija ljubiteljev narave in adrenalina. Na vrhu so namreč postavili stekleni most, ki je kar 360 metrov nad kanjonom. Sprehod po njem ni za tiste, ki se bojijo višine, čeprav je pogled, ki se ponuja, dih jemajoč. Pred kratkim je bil most prizorišče ene najbolj nenavadnih zarok v zgodovini človeštva, kot so se izrazili lokalni mediji.

Ni šlo.
Ni šlo.

Triindvajsetletna Xiao Jing se je namreč odločila, da tam zaprosi svojega fanta, s katerim sta par že tri leta. To, da ženska prosi moškega za roko, že dolgo ni nič kaj posebnega, a Xiao Yu se že od nekdaj boji višine in Jing se s tem nikdar ni mogla sprijazniti.


Zato se je hotela prepričati, ali jo Yu ljubi dovolj močno, da bo zaradi nje premagal strah pred višino.
Ko je Yu s prijatelji prišel do mostu, ga je tam, natančno na sredini, čakala njegova draga v poročni obleki, poleg nje pa dota – novo terensko vozilo in na pokrovu motorja dobrih 10.000 evrov gotovine.

Sredi mostu ga je čakala nagrada.
Sredi mostu ga je čakala nagrada.

»Čeprav sem presrečna, da sem se zaljubila vate, in čeprav si moji starši želijo, da bi se čim prej poročila, tega ne morem storiti. Zakaj? Imaš slabost, ki je ne morem več prenašati. Si slabič in strah te je višine. Se želiš poročiti z mano? Pridi k meni,« je dejala Jing.


In čeprav se je Yu res trudil, tudi prijatelji so mu pomagali, več kot nekaj korakov po mostu ni bil sposoben narediti. Jing je bila izjemno razočarana in medijem je povedala, da je njuno razmerje končano.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije