LJUBEZEN NE POZNA MEJA

Poročila sta se kar sredi množice protestnikov (VIDEO)

Najprej sta poroko preložila zaradi korone, nato so ju skrbeli protesti.
Fotografija: Poroka sredi protestov. FOTO: Youtube, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Poroka sredi protestov. FOTO: Youtube, posnetek zaslona

Tako težko sta Kerry Anne Perkins in Michael Gordon pričakovala svoj poročni dan, a ves čas je šlo nekaj narobe. Najprej sta morala veliko slavje odpovedati zaradi koronavirusa, nato bi se morala poročiti v ožjem krogu družine in prijateljev, a so prav pred lokacijo obreda množično protestirali za pravice temnopoltih.

A se temnopolti par ni dal odgnati. Že ves čas sta se pravzaprav želela udeležiti katerega od protestov, a jima naporen delovnik tega ni omogočal. Zakaj se jim ne bi pridružila tokrat, sta pomislila. »Ko sem se pripravljala na obred, sem slišala vzklike, zvok helikopterja, v zraku je bilo čutiti močno energijo, čakala pa naju je poroka,« je dogajanje opisala KerryAnne.

Ko je stopila na ulico, kjer jo je pričakal njen izbranec, se je okoli nje zgrnila množica protestnikov, zajel jih je val navdušenja. »Ko sem jo zagledal, je stala tam in okoli nje množica ljudi, ki so jo občudovali in pozdravljali. Bila je kot črna princesa. Povsem me je prevzela,« pa je povedal ženin Michael. »Vsi ti mirni protestniki so pričarali izjemno vzdušje, vse naokrog je bila pozitivna energija. Ko sem stopil do nje, se je kar tresla od vseh čustev. To je bil za vse nas trenutek čiste ljubezni, posebno sporočilo nama in tudi vsem protestnikom. To je bila naša 'temna ljubezen'.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije