SANJSKA SLUŽBA?

Plačujejo jima, da seksata v luksuznih hotelih 

Napisala sta recenzijo luksuznih hotelov in opisala, kako sta se v vsakem izmed njih predajala strastem. 
Fotografija: Imata Jessica in Justin sanjsko službo? FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Imata Jessica in Justin sanjsko službo? FOTO: Instagram

Avstralca Jessica D'Argenst (23) in njen tri leta starejši fant Justin Engelke imata sanjsko službo. Na natečaju erotičnega bloga Places of Intimacy sta bila izbrana, da potujeta po svetu in spita v luksuznih hotelih, ob tem pa še dobita plačilo.

Jessica in Justin sta se dva tedna selila po hotelih v Sydneyju, Melbournu, Byron Bayu, Tasmaniji in na zahodu Avstralije, kjer sta preizkušala žimnice. Njuna naloga je bila namreč, da napišeta recenzijo hotela in opišeta, kako sta seksala v vsakem izmed hotelov.

»Najdražja stvar v najini hotelski sobi sta bila zunanji tuš in gugalnik. Videti je bil popoln in kar vabil naju je. Jessico sem dvignil, jo položil na gugalnik in masiral. Svoje dotike sem prilagodil nihanju,« je le eden izmed Justinovih zapisov. Svoje doživljanje pa je Jessica opisala tako: »Še preden sem prišla do postelje, me je ujel. Bilo je razburljivo, ko me je prislonil na zid. Tako sva proslavila. Najina soba je bila rajska, neznansko sva uživala.«

Par je skupaj že več kot šest let, izbrana pa sta bila izmed več kot deset parov, ki so se prijavili na razpis podjetja Skyn, znanega proizvajalca kondomov, ki želi na podlagi teh izkušenj narediti svoj turistični vodnik.









 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije