Pingpong žogice v kremo za britje

Nadvse zanimiva partija namiznega tenisa. Ameriški par še naprej navdušuje z rekordi.
Fotografija: Na glavo si je postavil celo motorko. VIR: Youtube
Odpri galerijo
Na glavo si je postavil celo motorko. VIR: Youtube

Milo rečeno živi za rekorde, lahko bi rekli, da si zasluži posebno lovoriko že zaradi vztrajnih prizadevanj, da svet navduši z novimi dosežki. Obdobje karantene je seveda njegovo domišljijo še spodbudilo, David Rush je tako postregel z novim podvigom.
 

Pridno vadila med karanteno


Skorajda rekorder v rekordih iz ameriške zvezne države Idaho je s prijateljem posnel video nadvse zanimive partije namiznega tenisa: njegov pajdaš v izzivih Jonathan Hannon si je namreč oblikoval pričesko oziroma posodo iz čvrste kreme za britje, Rush pa je potem poskušal v tridesetih sekundah v tarčo zadeti čim več žogic za pingpong. Ki so seveda morale na svojem cilju, čeprav nekoliko majavem, tudi obstati.

Neutrudni par se tega podviga ni lotil prvič, lani sta v peno za britje uspešno usidrala 21 žogic, potem pa sta ju z le eno žogico prehitela švicarska tekmeca Jonas Lingg in Pascal Hunziker. Rush in Hannon sta izkoristila presežek časa med pandemijo in pridno vadila ter pošteno povedla za kar sedem žogic!


Nov rekord tako znaša 29 žogic v pol minute, česa še se bosta domislila izvirna Američana, pa bomo verjetno izvedeli prav kmalu. Sploh Rush je, kot smo že poročali, veliki navdušenec nad nenavadnimi podvigi, v Guinnessovo knjigo se je namreč vpisal že več kot stokrat! Lani poleti je, denimo, v manj kot petnajstih sekundah z žeblji popokal 200 balonov, sicer pa je v treh minutah z zobotrebcem pojedel rekordno število koruznih zrn, s prevezanimi očmi prepoznal daleč največ okusov sladoleda, v usta si je stlačil kar 124 borovnic, na glavi je najdlje pokonci držal motorno žago, v eni uri je prelomil kar 98 svinčnikov, najdlje pa mu je uspelo preteči z zavezanimi očmi – pri tem pa še žonglirati. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije