LOS ANGELES

Panika! Je to meteor ali nas napadajo vesoljci?

Vesoljci napadajo Los Angeles?
Fotografija: Nenavadni pojav. FOTO: Twitter, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Nenavadni pojav. FOTO: Twitter, zaslonski posnetek

»Kaj je to? O moj bog! To je meteor! To je ognjena krogla! Kaj za vraga?!« je paničarila Celeste Perez, ko je opazovala močno svetlobno sled nad nebotičnikom v središču mesta.


Neobičajen pojav na nebu je vznemiril prebivalce Los Angelesa v sredo zvečer. Nekateri so pomislili, da so se na nebu pojavili celo vesoljci ali meteorit. Na koncu se je izkazalo, da je resnica povsem druge. »Ali vesoljci napadajo Los Angeles?« je napisal nekdo na twitterju.


Kmalu se je oglasila policija, ki je poskušala prebivalce pomiriti. Opomnila jih je, da živijo v mestu, znanem po filmski industriji. »Meteorit ni priletel v središče Los Angelesa in to ni invazija vesoljcev. Gre samo za snemanje filma.«


Za spektakularni prizor je poskrbel Red Bull. Padalci, ki so bili oblečeni v obleke, na katere so prišili LED-svetila, so skočili iz helikopterja, v ozadju jih je spremljala superluna, vse skupaj pa je bilo seveda temeljito podkrepljeno s pirotehničnimi prijemi. Red Bull je objavil videoposnetek z naslovom Človeški meteor skače čez nebotičnike.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije