SPOLNO ŽIVLJENJE

Odprli bordel z lutkami

Obiskovalcem nogometnega prvenstva vrata odprl hotel Dolls. Po raziskavah tretjina Rusov ni zadovoljna s spolnim življenjem.
Fotografija: Seks z lutko postaja vsakdan.
Odpri galerijo
Seks z lutko postaja vsakdan.

Sobe v hotelu stanejo od približno 20 do 30 evrov, ampak v to še ni vštet seks z lutko, kajti potem ko najamete sobo in lutko, cena naraste na približno 65 evrov na uro. Lastnik hotela Dmitrij Aleksandrov je prepričan, da to ni prevelik strošek, in računa na velik naval med svetovnim prvenstvom. Lutke je opisal kot »tople, imajo umetno inteligenco in mehanske gibe«. Vsaka je drugačna: Lolita je neodvisna, samostojna in vedno pripravljena na vse, Nataša/Saša pa je na primer pravo nasprotje, utelešenje ženskosti in nežnosti, sramežljiva in poslušna, ima lep nasmeh.

Prve stranke so že podale svoje mnenje: Denis je povedal, da so lutke kot prave in da je orgazem močnejši in daljši kot z žensko, da pa je treba uporabiti precej lubrikanta. Neka druga stranka z imenom Maksim je priznala, da je ta bordel kraj, kjer lahko izkusiš nove stvari, ne da bi se pri tem počutil krivega ali kot da varaš: »Vse mi je bilo všeč, celotna storitev, od ljubeznivih receptorjev do čudovitih lutk, seveda.«

Po raziskavah kar tretjina Rusov ni zadovoljna s svojim spolnim življenjem, še več jih obiskuje prostitutke, vendar je vprašanje, ali bodo te težave rešile lutke.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije