BIZARNA OKUŽBA

»Oče je zaradi mene dobil genitalni herpes, mama zahteva ločitev«

Hčerka se zdaj posipa s pepelom.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Žena je posumila, da jo mož vara, zato je zahtevala ločitev. Njuna hči se zdaj posipa s pepelom, saj je bila posredna krivka za ločitev. Povedala je, da je rojena v zelo verni družini, kjer ne dovoljujejo seksa pred poroko.

Mladenka, ki želi ostati anonimna, je priznala, da si je intimne dele brila z očetovo britvico in jo pozabila razkužiti. Oče je naslednji dan uporabil britvico in se okužil z genitalnim herpesom. Gre za zelo nalezljivo virusno infekcijo, pri kateri se naredijo majhne ranice na spolovilu in okoli njega ali pa na ustih, prvi znaki se pokažejo okoli 14 dni po okužbi, poroča 24sata.

Ko se je očetova okužba začela, je njegova žena najprej pomislila, da ima drugo, in zahtevala ločitev. Hčerka se zdaj kesa, saj je očeta okužila ona, virus pa je dobila med študijem, ko je eksperimentirala na spolnem področju. Iz strahu je sprva molčala, zdaj pa ne ve, ali naj vse skupaj prizna staršema, ki sta obupana. Mama jo je namreč histerična klicala, da jo oče vara, saj ima genitalni herpes. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije