POPOLNA VARUŠKA

Objavila oglas za varuško in razjezila javnost s spiskom zahtev

Objavljeno 04. december 2018 13.06 | Posodobljeno 04. december 2018 13.48 | Piše: N. Č.

Iskala je popolno varuško na facebooku in naletela na burne odzive.

FOTO: Shutterstock
Neka mati je prek facebooka iskala varuško za svoje tri otroke, a je njen oglas mnoge razjezil zaradi skoraj nerealnega seznama zahtev. 

image
Spisek zahtev iz oglasa za varuško. FOTO: Zaslonski posnetek

Poleg tega, da mora imeti varuška dokončano šolo za varstvo otrok (ali devet let izkušenj s čuvanjem otrok), pa bodo imele prednost tiste, ki govorijo tudi tuji jezik, da bi lahko poučevale otroke. Popolna varuška mora imeti avtomobil in vozniško dovoljenje, biti mora na voljo tudi med vikendom, mora seveda biti nekaznovana in brez tetovaž, ne sme piti alkohola, ne sme se nenavadno obnašati na spletnih omrežjih ... Poleg tega bi bilo najboljše, da simpatizira z ameriškim predsednikom Trumpom in da je pripravljena nekaj svojega zaslužka nameniti za priboljške otrokom. To, kar je ljudi najbolj razjezilo, pa je, koliko je mati pripravljena plačati. »Na roko ponujam 10 dolarjev na uro,« je zapisala.

»Za 10 dolarjev na uro bom prišla gledat televizijo in jest tvoje priboljške. Pričakuj pa, da dobiš otroke nazaj žive ... in to je vse«, »Bil bi zaskrbljen za nekoga, ki ima diplomo, pa je pripravljen delati za 10 dolarjev na uro«, sta denimo dva od komentarjev na redditu, na katerem se je pojavil zaslonski posnetek oglasa.
Deli s prijatelji