GROBA LJUBEZEN

Nesporazum? Med seksom gola zbežala na ulico

Objavljeno 04. december 2018 18.36 | Posodobljeno 04. december 2018 21.11 | Piše: A. P.

Izpahnil ji je ramo, izpulil šope las, razbil nos. Rada sta grobo občevala in se tudi snemala.

Lucy mu je pisala, da si želi, da bi jo zvezal ob drevo.
LINCOLN – Električar je priznal napad na žensko, ki jo je spoznal prek aplikacije za zmenke Tinder. Policija je izvedela, da je 36-letni Dean Wilkins med spolnim odnosom pretepel 33-letno Lucy Archer, ki je nato zgolj v modrcu zbežala na ulico.

Medtem je grobijan sosedom zagotavljal, da je vse v najlepšem redu, da gre zgolj za igranje vlog v spolnih igricah. Nato je Dean okrvavljeni Lucy, ki se je skrivala v grmovju, poslal sms in jo vprašal, zakaj ni uporabila njune varnostne besede – ura za jajca. Oba sta bila pod vplivom kokaina in alkohola.
image
Na sojenju so prišle na dan umazane podrobnosti.

Na sodišču je Lucy prepričljivo zanikala, da je šlo za spolne igrice, saj je imela ob prihodu policije izpahnjeno ramo, izpulil ji je šope las, krvavela je iz nosa. Prav tako je imela otečeno ličnico in rane po vratu. »Naredil sem točno to, kar si me prosila, punči. Resnično sem bil prepričan, da si to želiš. Žal mi je,« ji je zapisal v sms-sporočilu in se predal policiji.
Zanimalo ga je, zakaj ni uporabila dogovorjene varne besede.


Šest dni pred incidentom mu je Lucy rekla, da si želi, da bi jo ugrabil in zvezal k drevesu. Redno sta imela grobe spolne odnose in jih tudi snemala. Sodnik bo moral ugotoviti, ali je 28. maja šlo za namerno povzročitev bolečine ali za nesporazum. 
Deli s prijatelji