SILVESTRSKA OBLEKA

Naročila je obleko, a ko je odprla paket, je jokala

Objavljeno 09. januar 2019 15.50 | Posodobljeno 09. januar 2019 15.42 | Piše: N. Č.

Devetnajstletnico iz Middlesbrougha je doma pričakala napačna pošiljka.

Nesrečna Brittany. FOTO: Twitter, posnetek zaslona
Ko je Brittany Colley s spletne strani Pretty Little Thing naročila obleko za silvestrsko noč, se ji še sanjalo ni, da jo bo v paketu čakala le raztegnjena majica, s katero bo v novo leto vstopila v joku.

image
Obleka, ki jo je dobila, ni bila niti najmanj podobna tisti, ki jo je naročila. FOTO: Posnetek zaslona Twitter

Devetnajstletnico iz Middlesbrougha je namreč doma pričakal napačen paket. Ker je obleko kupila zadnji hip, ni bilo niti časa, da bi jo zamenjali in ji še pravočasno poslali tisto, ki jo je naročila.

image
Obleka, ki si jo je Brittany želela. FOTO: Posnetek Zaslona Twitter

»Obleko sem naročila 30. decembra in bilo je naročilo v zadnjem hipu, ker do takrat nisem našla ničesar drugega primernega,« je povedala študentka ekonomije.

»Želela sem si ozko, svetlikajočo se obleko, dobila pa sem kratko, široko sivo majico. Takoj ko sem odprla paket, sem videla, da to ni obleka, ki sem jo naročila,« je razkrila in dodala, da se je razjokala, ko jo je oblekla.


»Jokala sem, ker nisem imela nove obleke za vstop v novo leto. Obleka, ki sem jo dobila, pa je bila grozna in za nikamor,« je dodala. Na koncu je nosila lanskoletno obleko, majico pa je vrnila in zahtevala vračilo denarja.
Deli s prijatelji