NEPRIJETNA IZKUŠNJA

Najhujši zmenki znane manekenke: eden je celo ubil psa

Svetlolasa lepotica opozarja na pasti spletnega zmenkovanja.
Fotografija: Vsak zmenek je bil za Jodie hujši. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Vsak zmenek je bil za Jodie hujši. FOTO: Instagram

Britanski model Jodie Weston je za Mirror razkrila, da bo odslej spoznavala moške v živo in ne prek spleta oziroma aplikacij. Kot je pojasnila, je srečo v ljubezni poskusila preko tinderja, a so se zmenki večinoma sprevrgli v nočno moro. Čeprav je aplikacijo uporabljala le dva tedna, je imela v tem času tri srečanja z različnimi moškimi – tudi s posebnežem, ki ji je poklonil čivavo in jo kasneje ponesreči ubil, poroča britanski časnik.

Eden od moških, s katerimi se je sestala, je po koncu zmenka padel s stola. Spet drugi jo je peljal v kino, ko sta srečala žensko, ki je začela vreščati in ji kazati poročni prstan. »Niti sanjalo se mi ni, da je poročen,« pravi Jodie. 

Morala je plačati več kot 200 evrov

Spet tretjemu pa je morala svetlolaska plačati večerjo, in sicer kar 200 funtov (okoli 226 evrov), saj je bila njegova kartica zavrnjena. 

Po vsem tem, kar je Jodie preživela v teh nekaj tednih, se je odločila, da bo opustila uporabo tinderja. Kot je še povedala novinarju, bo odslej moške spoznavala le še v živo in ne prek spleta – ta, kot pravi, namreč prinaša preveč pasti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije