PRVI SEKS

Nagradna igra: 16-letnik osvojil vstopnico za orgijo

Objavljeno 17. december 2018 21.10 | Posodobljeno 17. december 2018 21.28 | Piše: Ma. M.

Uporabil je podatke z očetove kreditne kartice, da je sodeloval v nagradni igri. 

Avantura za moške, ki jo prodajajo kot potovanje. FOTO: Sex Island
Najstnik je izkoristil podatke z očetove kreditne kartice, da je lahko sodeloval v nagradni igri za t. i. Otok seksa (Sex Island).

Brian (16), živeč v New Yorku, je za sodelovanje uporabil podatke z očetove kreditne kartice. »Kupil sem ovitek za mobilni telefon in torbico za 60 dolarjev od podjetja, ki organizira potovanje. Ko sem videl posnetke z Otoka seksa, sem rekel, da želim tja. Nisem pa si mislil, da bom dobil nagrado. Ko so mi poslali e-mail, da sem zadel, nisem mogel verjeti,« je dejal Brian.

Povedal je tudi, da so bili starši jezni nanj, ko so slišali, kaj je naredil, a da mu je oče na koncu le dovolil oditi. Gre za potovanje na Trinidad in Tobago, kjer nagrajenec preživi štiri dni. Podjetje prodaja to doživetje v vrednoti okoli 5000 evrov, Brian pa je tja odpotoval brezplačno, piše The Sun. Tam bo 50 moških, ki so si plačali pot in kupili vstopnice, dneve in noči bodo preživljali z množico deklet na jahti.

Dovoljen skupinski seks

Zobozdravnik Ryan, ki je nedavno odšel na avanturo na Otok seska, trdi, da ima vsak moški ves čas na voljo dve dekleti. Ti mu izpolnjujeta njegove seksualne želje, droge so zastonj, dovoljen pa je tudi skupinski seks za eno uro s 15 dekleti.

Najstnik je še povedal, da si želi seksa prvič v življenju, saj do zdaj ni imel poguma, da bi osvajal dekleta.
Deli s prijatelji