RAZOČARANI SOPROG

Moža obtožila nasilja, kamera v dvigalu razkrila, kaj se je v resnici zgodilo

Objavljeno 07. december 2018 17.30 | Posodobljeno 07. december 2018 23.11 | Piše: N. Č.
Ključne besede: zakon laži
Po osmih mesecih zakona je spoznal, da je žena z njim vse prej kot zaradi ljubezni.
Osem mesecev je trajal njun zakon. FOTO: posnetek zaslona
Razočarani moški iz Sydneyja želi, da njegovo ženo deportirajo iz Avstralije, potem ko je policiji podala prijavo, da jo je pretepel. Nadzorna kamera v dvigalu je razkrila, da se je s pestmi poškodovala kar sama.

image
Nesrečni Faisal. FOTO: Posnetek zaslona

Po osmih mesecih srečnega zakona je Faisal začel dvomiti o svojem zakonu z maroško ženo Asmae in sumiti, da je z njim vse prej kot zaradi ljubezni. Faisal, ki je ženo spoznal na muslimanskem portalu za samske, se je po pomoč zatekel k odvetniku in specialistu za vize. Ko je ta prebrala elektronsko sporočilo, jo je začelo skrbeti, da jo bodo morda res nagnali iz Avstralije, zato je napletla okruten načrt.


V pogovoru za A Current Affiar je Faisal pojasnil, da je nekega večera prišel domov, stanovanje pa je bilo popolnoma uničeno. Žena ga je pričakala z besedami: »Meniš, da si pameten, ker se pogovarjaš z odvetniki o meni. Samo glej, kaj ti bom naredila.«

Pobegnila je iz stanovanja in vstopila v dvigalo, kjer jo je kamera posnela, kako se pretepa po obrazu. Nato je poklicala policijo, češ da jo je pretepel mož. Faisala so prijeli in obtožili za napad.

image
Soproga ga je čustveno in finančno izkoristila. FOTO: Posnetek zaslona

Potem ko je za odvetnike in pregledovanje stotine posnetkov kamer porabil več kot 20.000 avstralskih dolarjev, je Faisal končno prišel do dokazov, ki jih je potreboval, da se je otresel obtožb svoje žene.

Asmae je pobegnila iz Sydneyja in živi nekje v Avstraliji. Faisal poziva vlado, naj jo pošljejo nazaj v Maroko. »Jaz sem žrtev. Izkoristila me je in čustveno zlorabila, duševno in finančno. Jaz sem žrtev. Ona je vse to zakuhala in naj nosi zdaj posledice«, je rekel Faisal, ki zdaj odplačuje dolgove in želi vse opozoriti, naj bodo pri izbiri partnerja previdni.
Deli s prijatelji