NEVSAKDANJI PAR

Mož je spal s 126 ženskami, ona pa: Ne moti me, imam korist od tega

Britanka je ukrotila divjega moškega in koristi so menda ogromne.
Fotografija: Imata dva otroka. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Imata dva otroka. FOTO: Instagram

Courtney Hargraves iz Velike Britanije je razkrila, da je ne moti, da je njen mož pred njuno zvezo spal s 126 ženskami, medtem ko je imela ona za seboj le štiri partnerje. Trdi, da je z njegovim številom spolnih partneric zadovoljna, ker zdaj v postelji izkorišča prednosti njegovih izkušenj, poroča The Sun.

Njen mož Elliot namreč že od svojega 18. leta uživa v kratkih spolnih avanturah, a kljub temu, da so ga prijatelji opozorili, da se bo dolgočasil zaradi pomanjkanja le teh, je par zdaj srečno poročen z dvema otrokoma. »Z bogatimi izkušnjami Elliota seks ni nikoli dolgočasen. Ukrotila sem divjega moškega in koristi so ogromne,« je dejala.

Spomnila se je, kako sta se spoznala

»Elliot je pristopil k meni v nočnem klubu in me začel šarmirati. Vsi so vedeli, kakšen je. Slišal sem, da je le redko odhajal sam domov in da je spal s stotinami žensk. Rekla sem mu, naj odneha, ker ne želim biti samo še ena številka,« je rekla Courtney. Toda po treh mesecih sta se spet srečala v nočnem klubu in tokrat se je Courtney strinjala, da jo bo odpeljal domov, ker je tekom noči nekje izgubila prijateljico.

»Ko mi je ponudil prevoz, sem rekel da in šla k njemu na kavo. Jasno sem povedal, da sva samo prijatelja. Skoraj ves večer sva ostala in se pogovarjala, na koncu pa sva le seksala. Bil je zelo samozavesten v postelji. Naslednje jutro sem se zbudila in prijatelji so mu pošiljali sporočila ter ga spraševali, kako je bilo v zadnjem osvajanju, in ga prosili, naj me oceni od ena do deset,« se je spomnila za omenjeni tabloid.

Takoj je hotela oditi, a Elliot jo je prosil, naj ostane na zajtrku.

Bil je iskren

»Odprl se mi je in mi priznal, da od svojega 18. leta redko sam prihaja domov. Cenila sem njegovo iskrenost in priznala, da sem bila v primerjavi z njim zelo neizkušen. Rekel sem mu, da se bojim, da bo izgubil zanimanje, ko bo ugotovila, da nimam istih veščin, vendar ga to ni zmedlo. Elliot je to razumel in takoj sva postala par,« je pojasnila. »Veliko ve o seksu in to zame naredi seks pustolovski. Ve, kako ugajati ženski, to je spretnost, ki je prejšnji moški, s katerimi sem hodila, niso imeli,« je dodala. Šest mesecev kasneje je Courtney zanosila. »Bilo je presenečenje, vendar smo bili navdušeni. Isaac je zdaj star dve leti, hči Alaya pa deset mesecev.« 

Courtney meni, da osebe nikoli ne smete obsojati glede na njeno spolno preteklost. »Jaz sem tista, ki je izkoristila Elliotove divje dni. Vem tudi, da če ne bi bil prej tak divji človek, zdaj ne bi bil tako predan mož in oče,« je zaključila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije