BIZARNE SPOLNE PRAKSE

Mož gleda, kako njegovo ženo obdelujejo drugi moški

Objavljeno 18. julij 2019 20.52 | Posodobljeno 18. julij 2019 21.54 | Piše: Katarina Golob

Avstralkino željo po več moških v postelji partner podpira. Spolni odnosi morajo biti varni, uporaba zaščite je obvezna.

Ženinim žrebcem deli kondome. FOTO: Guliver/Getty Images
Srečno poročena Louise iz Sydneyja je lepega dne začutila željo, da bi rada seksala tudi z drugimi moškimi, to priznala možu, ki jo je na veselje obeh popolnoma podprl v njeni odločitvi.

Tako je Louise postala svingerica, hkrati pa redno prakticira skupinski seks – v neki nepozabni noči se je med njenimi nogami zvrstilo kar 18 različnih moških, medtem ko je mož vse skupaj opazoval in delil kondome. »Odraščala sem v strogi katoliški družini, kjer o seksu pred poroko nisem mogla niti sanjati, zato je bil moj mož prvi moški v mojem življenju. Pozneje sem se zaradi tega počutila prikrajšano, kar sem mu priznala, in takoj je privolil, da si popestrim spolnost, seveda pa imava svoja pravila,« je razložila Louise.

ravila so jasna in preprosta: spolni odnosi morajo biti varni, torej je uporaba zaščite obvezna, prav tako pa Louise ne sme imeti skrivnosti, ampak mora možu in očetu svojih dveh otrok vedno povedati, s kom je seksala (če njega ni bilo zraven). Louise pravi, da ima srečo, da njenega moža vzburja gledati, kako seksa z drugimi, in da je občutek, ko si z 10 ali 18 moškimi naenkrat, res veličasten, ker si v središču pozornosti. 
Deli s prijatelji