DOSEGLA STA VRHUNEC

Milijarder letalo dal na avtopilot, da bi seksal s 15-letnico

Objavljeno 23. maj 2019 21.02 | Posodobljeno 23. maj 2019 21.08 | Piše: T. V.

Priznal je krivdo in čaka na kazen.

Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/iStockphoto
Ameriškemu milijonarju Stephenu Bradleyju Mellu (53) iz New Jerseyja grozi večletna zaporna kazen, potem ko je priznal, da je seksal s 15-letnico, medtem ko je pred dvema letoma, ko je bil star 51, pilotiral svoje zasebno letalo. Po poročanju ameriških medijev je dal letalo na avtopilot, da se je lahko prepustil mesenim užitkom, zaradi seksa z mladoletnico pa mu grozi najmanj pet let zapora.

Mati 15-letnice je milijonarja prosila, naj hčeri da nekaj lekcij iz letenja, na koncu pa sta drug drugemu dajala lekcije iz nečesa drugega. Najprej sta si začela dopisovati in nekoč jo je tudi vprašal, ali zna izvajati oralni seks. Čez nekaj časa jo je povabil v svojo počitniško hišo, kjer jo je oralno zadovoljeval, nato pa ji je v telefonskih sporočilih razkril, da jo pogreša. Mesec dni pozneje sta seksala, svoji mladi ljubici pa je kupil tudi tabletko za dan kasneje (za preprečitev nosečnosti). Sledil je sporni let.

Mell je živel v hiši za skoraj štiri milijone dolarjev z ženo in tremi otroki in je užival velik ugled v skupnosti, sedaj pa je vse to izgubil in čaka, kakšno kazen mu bo naložilo sodišče.
Deli s prijatelji