Mesar Nataliji (36) grizel prsi, ko je pritekla na policijo, so doživeli novi šok

On naj bi hotel igrati vodovodarja, ona naj bi želela, da bi se prelevil v poštarja.
Fotografija: Ona si je želela nežnosti, on eksperimentiranja. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Ona si je želela nežnosti, on eksperimentiranja. FOTO: Thinkstock

Strastna blondinka Natalija (36) je kot furija pritekla na policijsko postajo v Beogradu in prijavila, da ni zadovoljna v skrivni zvezi s svojim ljubimcem, lokalnim mesarjem, češ da uživa v grobem seksu in da jo med spolnim aktom grize. Možje postave so bili šokirani nad njeno prijavo, nato pa je sledilo novo presenečenje.

»Prihajam naravnost iz postelje, da prijavim svojega ljubimca. Seksam z Žiko, lastnikom mesnice, ki je od mene 20 let starejši. Zaradi tega se ne čutim krivo, vendar gre v zadnjem času najin odnos navzdol. Čez dan mu pošiljam sporočila, a ne dobim nobenega odgovora. Ko mu napišem, da ga ljubim, mi odgovori, da tudi on mene, a ni slišati, kot da bi res tako čutil. Ko seksava, ni nobenih poljubov, ni nežnosti, nikoli ne greva ven. Ko mu kaj predlagam, to zavrne. Zahteval je, da nosim seksi spodnje perilo, dogovorila sva se, da bo on igral poštarja, jaz gospodinjo, a je on nato hotel biti vodovodar,« je zdrdrala presenečenim policistom. Povedala je še, da je bilo na začetku zveze vse normalno in da sta se zaljubila na prvi pogled, nato pa je začela razkrivati nekatere neprijetne podrobnosti zveze. »V zadnjem času me je začel šeškati po zadnjici in gristi,« je povedala in začudenim policistom pokazala sledi ugrizov na prsih, zadnjici in notranji strani stegen.

Hotel popestriti seks

»Govoril mi je, da je to igra in da ga vzburja. Med neko igro, ko sva se bližala vrhuncu, me je ugriznil v prsi, kot da je ponorel. Poskušala sem se pogovoriti z njim, mu pojasniti, da mi to ne prija, a je nadaljeval. Veste, kaj mi je naredil? Pripravil je kosilo, nalival mi je vino, ko sem oblekla komplet spodnjega perila, pa je ponovno podivjal in me začel gristi. Vem samo to, da ne želim biti več z njim,« je zaključila.

Policisti so na pogovor poklicali tudi mesarja in doživeli nov šok. Žika jim je priznal, da je gledal film za odrasle in da si je želel eksperimentirati. Trdil je, da je ljubimko nežno grizel in da je na to pristala, ter zagotovil, da je ni poškodoval. Povedal je še, da sta se tistega dne sprla, ker on ni hotel igrati poštarja, ampak vodovodarja, saj je kupil delovni kombinezon, kar mu je bilo lažje kot kupiti poštarsko uniformo. To je za srbske medije razkril vir, ki pozna podrobnosti zgodbe. Ta vir je še pojasnil, da je mesar bogat in da ima poleg Natalije še najmanj eno ljubico. 

Zdravniki so pregledali Natalijo in ugotovili, da ima na telesu komaj opazno rdečico. Po pogovoru z mesarjem so policisti prišli do zaključka, da ni podlage za kazensko prijavo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije