BREZ DLAKE NA JEZIKU

Matija, žigolo iz glavnega mesta: Nisem čeden, sem pa obdarjen

Rad ima negovane starejše ženske, popusta za upokojenke pa nima.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images/istockphotodeagreez
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images/istockphotodeagreez

Medtem ko se o ženski prostitucijo na veliko govori, se o moški precej manj. A tudi moški, ki se ukvarjajo z najstarejšo obrtjo, obstajajo. Za hrvaški portal 100posto je spregovoril žigolo iz Zagreba, domnevno Matija, in razkril nekaj sočnih podrobnosti.

Gre že proti abrahamu, je malce plešast, a spreten z besedami in očitno tudi še s čim: »Kaj je, te muči, ker nisem čeden? Hehe, včasih to muči moje klientke. Takrat spustim hlače in pokažem svoje orodje. Spet sem jim takoj zazdim zanimiv. Res je, da nisem privlačen, niti nisem nikdar bil, sem pa obdarjen. Pa tudi spreten z jezikom.« Pravi pove, da obožuje starejše, ogiba se niti tistih, ki so že prešle 70. leto, če so le dobro ohranjene.

Recesija in razpad zakona

Kako se je odločil postati žigolo? Zaradi recesije in razpada zakona. Z ženo sta bila podjetnika in do recesije je šlo vse odlično. Potem pa so se prihodki zmanjšali, dolgovi pa nakopičili. Prišlo je do trenj s soprogo, zaradi česar je ta pobrala stvari in ga s hčerjo zapustila. Matija se je nekoliko lovil, zahajal v gostilne, nato pa srečal Branko, staro dobrih 50 let. V gostilni ga je razvajala, nato pa sta odšla k njej domov. Zabavala sta se in se vso noč ljubila. Ko se je zjutraj zbudil, ga je pričakal zajtrk in pladenj, na njem pa kuverta. V njej je našel sporočilce, na katerem je pisalo 'hvala za to noč', priloženih pa je bilo še preko 100  evrov. Sprva je bil prizadet, na koncu pa je sprevidel, kakšna priložnost se mu ponuja. Z Branko se ni več dobil, jo je pa srečal na operah in drugih prireditvah, kamor so ga peljale druge plačnice.

Tisočak za vikend

Za uro druženja zaračuna 100 evrov, za romantični vikend pa menda celo tisočak, pa še potne stroške. Med strankami praviloma nima mlajših žensk, so pa tudi znani obrazi s televizije. Pravi, da so se nekatere od njegovih klientk bogato poročile, a da zakona s partnerji že leta ne uživajo. Medtem ko oni lovijo mlajše po mestu, se njihove žene po storitev zatečejo k njemu.

Konkurenca

Partnerice nima, saj ga delo, s katerim se ukvarja, čustveno izmozga. S tem se bo ukvarjal, dokler se bo lahko, vendar se zaveda, da se mu biološka ura počasi izteka, pa tudi konkurenca je vse večja. »Na Hrvaškem se živi slabo, zato se tisti, ki niso pobegnili na Irsko, rešujejo na razne načine. Ampak s seksom se bom ukvarjal dokler se bom lahko, pa četudi po dampinških cenah,« se je pošalil zagrebški žigolo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije