ZDAJ CELIBAT

Lepotica priznala: odvisnica od seksa, v eni noči s šestimi

Objavljeno 10. marec 2019 20.03 | Posodobljeno 09. marec 2019 22.01 | Piše: Ma. M.

Seksala je z moškimi, ki so prišli mimo ali jih je spoznala na instagramu. 

Zdaj je prednost dala sinu, zanemarila pa seks. FOTO: Instagram
»Nehala sem šteti moške, s katerimi sem spala, a moralo jih je biti med 100 in 200,« je povedala Laurie Jade Woodruff (30), ki pa je pred 18 meseci rodila in se povsem spremenila.

»Nikoli mi ni bilo dovolj. Potem sem spoznala, da to lahko škodi sinu Henryju, zato sem poiskala pomoč.« Kot piše The Sun, je po odpovedi seksu začela pisati knjigo o odvisnosti od seksa, ki oriše njeno življenje.

Obsedenost s seksom se je začela že pri 12 letih, ko je izgubila nedolžnost. »Všeč so mi bili tako fantje kot dekleta in komaj sem čakala na zmenke,« pravi. Ob prehodu iz najstniških let v dvajseta se je vse skupaj le še stopnjevalo. Potem ko se je s prijatelji zabavala vso noč, je odšla še v seks klub. »Moj nekdanji fant me je peljal na veliko seks zabavo v Liverpool, kjer je gledal, kako sem seksala s šestimi moškimi hkrati.«
 
V velikem delu svojega življenja je seksala z več različnimi moškimi na teden. Spoznala jih je na instagramu ter se dogovorila za seks.

Ko je spoznala Iana, očeta Henryja, sta se dogovorila, da tega ne bo več počela in da mu bo zvesta. Rodila je sina, kar je njeno spolno življenje postavilo na glavo. Poiskala je pomoč ter opustila seks. Že štiri mesece živi v celibatu. Namesto tega meditira, mobilni telefon pusti pri miru.
Deli s prijatelji