POROKA

Kriza srednjih let? Ženo zapustil zaradi 16-letne varuške

Najstnica je bila varuška njunega osemletnega sina. Z najstnico se je poročil.
Fotografija: Med njima je 28 let razlike. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Med njima je 28 let razlike. FOTO: Facebook

Niso redki moški, ki jih med krizo srednjih let zgrabi želja po mlajši partnerici, a 44-letni Britanec Andy Telford je pri izbiri svoje nove ljubezni nekoliko pretiraval. Ženo, s katero sta bila poročena komaj 18 mesecev, je zapustil zaradi še ne polnoletne najstnice. Beth je spoznal kar v svoji hiši, kjer je živel z osem let mlajšo ženo in njunim osemletnim sinom. Bila je sinova varuška in med njima se je nemudoma začelo nekaj plesti. Dekle je Andyju menda sledilo povsod in med sosedi se je začelo šušljati, da je vse skupaj izjemno neprimerno.
Samantha je bila poročena komaj 18 mesecev, ko je bilo vsega lepega konec.
Samantha je bila poročena komaj 18 mesecev, ko je bilo vsega lepega konec.

Govorice so prišle na ušesa tudi Samanthi Marshall, ki pa se nanje sprva ni ozirala, tudi Andy in 16-letna Beth sta vse skupaj ostro zanikala, a ni trajalo dolgo, ko se je lahko Samantha na lastne oči prepričala, da se med njenim možem in varuško nekaj plete. S sinom sta ju namreč zalotila, ko sta se strastno poljubljala kar v njihovi družinski hiši. Samantha je ponorela in Andyju zabičala, naj razmerje z najstnico prekine ali pa se pobere, a njen mož ji je zabrusil, da bi morala biti ona tista, ki se bo izselila, saj ona zahteva ločitev.
Med njima je 28 let razlike. FOTO: Facebook
Med njima je 28 let razlike. FOTO: Facebook

Končno je le odnesel šila in kopita, a sta z njegovim novim dekletom Samanthi pobrala televizijski sprejemnik, zakonsko posteljo in kuhinjske aparate. Preselila sta se na drugi konec Velike Britanije, saj, kot je dejal Andy, v njunem domačem kraju nista mogla ostati zaradi govoric in obsojanja sosedov.


Tudi poročila sta se in Beth pričakuje že njunega drugega otroka. Menda sta srečna, a Samantha svojemu bivšemu in njegovi novi ženi privošči vse kaj drugega kot to. »Ko je odšel, sem bila osramočena. Upala sem, da je samo kriza srednjih let, a kot kaže, gre zares,« je Samantha skrušeno zaključila svojo zgodbo, ki se jo je po tem, ko je izvedela, da bosta Beth in Andy nastopila v resničnostnem šovu, v katerem se predstavljajo pari, med katerimi je velika razlika v letih, prodala britanskim medijem. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije