VREDNO ČAKANJA

Kar 41 let je čuvala deviškost, mesec dni po poroki zanosila

Ženska, ki je kar 41 let čakala, da bi izgubila nedolžnost s pravim moškim, je razkrila, da pričakuje otroka.
Fotografija: Amando čaka pestro poletje. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Amando čaka pestro poletje. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Amanda McCraken je še leta 2014 v televizijskem šovu Katie Couric priznala, da čaka svojo sorodno dušo. Leta 2018 je spoznala bobnarja Dava, s katerim je čez devet mesecev preživela prvo intimno noč. Par se je dva meseca pozneje poročil, prejšnji mesec pa je 42-letnica objavila, da je že štiri mesece noseča.



»To je najboljša rojstnodnevna objava doslej. Julija lani naju je z Davom babica Velda vprašala, kdaj se bova poročila. 'Morda čez eno leto,' sem ji odgovorila. 'Julija?' me je vprašala in dodala, da bi do takrat že lahko zibala. Zdi se, da so se njene besede uresničile. Pričakujemo dojenčka, ki se bo rodil konec julija ali v začetku avgusta,« je napisala Amanda in dodala, da bosta z zakoncem kmalu izvedela tudi spol otroka.

Amanda je v pogovoru za BBC odprla dušo in dejala, da je tako dolgo čakala na pravega moškega, s katerim bo izgubila nedolžnost, zato, ker jo je prvih nekaj moških pustilo na cedilu zaradi drugih žensk. Menda se zato boji navezati na partnerje.



»Vredno je bilo čakati. Seks je odličen in zdaj sem v odnosu z moškim, ki me zna ljubiti in mi nuditi vso ljubezen,« je povedala.



Za Huffingtom Post je povedala, da je bila med iskanjem pravega intimna z nekaj moškimi, a z nikomer ni imela spolnega odnosa. »Do 40. leta sem hodila z več kot stotimi moškimi. Z več kot 50 sem bila intimna, a z nikomer nisem šla do konca. Na poroko nisem čakala iz verskih razlogov,« je poudarila in dodala, da so jo mnogi kritizirali zaradi njene odločitve.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije