BIVŠA SPREGOVORILA

Kakšen je seks z najdebelejšim moškim na svetu?

Rebecca se je z njim ujela na čustveni ravni.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/Istockphoto

Rebecca Mountain (46) se je razšla z zaročencem Paulom Masonom, potem ko je spet pridobil precej kilogramov. Medijem je povedala, da se je zredil na okoli 255 kilogramov, kar pa je še vedno manj kot v njegovih najtežjih časih. Kazalec na tehtnici se je takrat ustavil na skoraj 445 kilogramih. 

Paulu je ob Rebecci uspelo hujšati, bilo je nekaj odvečne kože, vendar Rebecce to ni motilo. Povedala je, da je najprej šlo za čustveno privlačnost, ki se je kasneje pretvorila tudi v fizično. Paul je hujšal, Rebecca pa si je želela, da bi lahko zaživel kot normalen človek. Še posebej je bila vesela, da sta lahko šla v kino, saj je bilo sedišče zanj pogosto težko najti. Spregovorila je tudi o seksu – menda je bil super.

Dieta, ki sta se je držala, je Paula začela dolgočasiti. Nekega dne se je vrnila domov in v hladilniku zagledala štruco kruha. To ji ni bilo pogodu. Začelo se je s štruco, nadaljevalo pa z vse večjimi obroki. Od tod naprej je šlo vse navzdol: Paul se je vrnil k starim navadam, kilogrami so se kopičili, njuna ljubezenska iskrica pa je ugasnila, poroča The Daily Star.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije