ŠKARJE

Iz maščevanja mu je odrezala penis

Objavljeno 01. oktober 2019 14.49 | Posodobljeno 01. oktober 2019 14.49 | Piše: E. B.

Na svojega partnerja se je spravila z vrtnimi škarjami. Bila je besna, ker je njeno golo podobo kazal naokrog.

Vztraja, da je partnerja hotela le pohabiti. FOTO: Reuters
CORDOBA – Ker je njune intimne trenutke delil s prijatelji, se mu je krvavo maščevala. Brenda Barattini bo za poskus umora, čeprav je vseskozi vztrajala, da je hotela partnerja le pohabiti, sedela 13 let, je odločilo sodišče v argentinski Cordobi.

image
Njegovo moškost je napadla z vrtnim orodjem. FOTO: Guliver/Getty Images
Okruten napad se je zgodil pred dvema letoma. Računovodkinja Brenda in njen takratni partner, štirinajst let starejši Sergio Fernandez, glasbenik, sta se sprla, potem ko je ona izvedela, da je intimne fotografije in videokaseto njunega spolnega odnosa pokazal več prijateljem. Ponižana in besna je partnerju nazadnje le oprostila, a le na videz, kajti že je kovala brutalno maščevanje. Med spolnim odnosom ga je prepričala, da si je prevezal oči, ona pa je takrat posegla po vrtnih škarjah in kmalu ga je v mednožju doletela neznosna bolečina.

Odrezala mu je 90 odstotkov spolnega uda, so ugotovili zdravniki, ki so Fernandeza pozneje uspešno operirali, glasbenik pa je nekaj dni celo preživel v komi. Brendo so nemudoma prijeli in zaprli ter obtožili poskusa umora, čeprav je računovodkinja vseskozi vztrajala, da je želela partnerja le iznakaziti in se mu maščevati za ponižanje. »Takrat sem se počutila kot vlačuga, moje fotografije je kazal naokrog in se hvalisal. Zapravil mi je ugled in kariero, nedopustno vdrl v mojo zasebnost in mi uničil življenje,« je zatrjevala obtoženka, ki je že napovedala pritožbo.

13 let bo sedela za poskus umora.

A vprašanje, ali si bo lahko izbojevala nižjo kazen, kajti Fernandez je s svojo pretresljivo izpovedjo prepričal poroto in sodnika, njegov strah pred spolnimi odnosi, nočne more, da mu partnerica streže po življenju, in bolečine v intimnih predelih so pač pristni, poudarja tožilec in opozarja, da je žrtev preživela le po zaslugi vrhunske medicinske oskrbe, sicer bi Brendi sodili za naklepni umor. 
Deli s prijatelji