IZ RISANKE

Fred Kremenček dobil kazen za prehitro vožnjo

Policija zasegla vozilo, na las podobno tistemu iz risanke. Možakar postal nasilen, zaradi česar bo moral pred sodnika.
Fotografija: Avtomobil je prav tako našemil. FOTO: Fb
Odpri galerijo
Avtomobil je prav tako našemil. FOTO: Fb

Policisti med opravljanjem svojega dela doživijo marsikatero domala neverjetno in zanimivo prigodo. K sreči ima policija s Floride fotografske dokaze, da je imela nedavno opravka s čisto pravim kamenodobnim voznikom. V okrožju Pasco so ustavili voznika, ki je prehitro vozil po naselju Wesley Chapel. To samo po sebi ni nič nenavadnega, a zgodba postane bolj zanimiva, če razkrijemo, da je bil možakar našemljen v Freda Kremenčka iz priljubljene risanke in filmske serije Kremenčkovi.
Dan se ni razveselil kazni. FOTO: Fb
Dan se ni razveselil kazni. FOTO: Fb

To pa ni vse, možakar, čigar pravo ime je Don Swartz, je našemil tudi svoj avtomobil, da je bil na las podoben tistemu iz risanke iz šestdesetih let. Seveda je Don sedel za volanom bos, saj Fred svoj avtomobil potiska z bosimi nogami.


Po poročanju policije pa Don policijskega posredovanja ni sprejel posebno sproščeno, potem ko so mu izdali kazen za prehitro vožnjo, je postal napadalen in se je znašel za rešetkami, kasneje pa so ga izpustili in bo moral pred sodnika. Policija je zasegla njegov avtomobil, zdaj se šalijo, da ga bodo priključili svoji floti, če bodo morali rešiti še kateri kamenodobni problem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije