FILMSKO

FOTO: Poročila sta se kot pirata s Karibov

Ženin in nevesta v zakonski stan v gusarskem slogu. Poročno torto v obliki ladje sta razrezala s sabljo.
Fotografija: Po zaobljubi sta se sprehodila skozi tunel iz sabelj. FOTO: N Š Benjamin Paul / Swns.com
Odpri galerijo
Po zaobljubi sta se sprehodila skozi tunel iz sabelj. FOTO: N Š Benjamin Paul / Swns.com

Vsaka poroka je za tiste, ki so vpleteni, nepozabna, poroka britanskega para, Sarah Kirsty Page in Wayna Marka Trumana, pa bo najverjetneje ostala v spominu marsikomu, ki 28-letnice in 42-letnika sploh ne pozna. Zaljubljenca sta se odločila, da bosta svoj veseli dan proslavila v prav posebnem slogu, kot pirata. Večno zvestobo sta si obljubila pred več sto gosti, ki so bili vsi v popolni piratski opravi: s klobuki, perjem in čipkami. Tako je bil oblečen tudi ženin, le nevesta se je odločila za tradicionalno belo obleko.
Ženin je bil v oblačilih iz 17. stoletja, nevesta pa v belem. FOTO: M Š Benjamin Paul / Swns.com
Ženin je bil v oblačilih iz 17. stoletja, nevesta pa v belem. FOTO: M Š Benjamin Paul / Swns.com


Par se je za nenavadno poroko odločil, ker je nevesta strastna oboževalka filmov Pirati s Karibov, njen mož pa se ji zdi na moč podoben glavnemu liku franšize Jacku Sparrowu, ki ga igra Johnny Depp. »Imeli smo ogromno ladijsko krmilo in jaz sem bil oblečen v oblačila, kakršna so nosili v 17. stoletju. Celo pastor je nosil piratsko obleko in dolg temen viktorijanski plašč,« je povedal ženin, ki je izbranko zaprosil pred dvema letoma. Da je bilo vzdušje zares piratsko, so svatje novopečenemu možu in ženi naredili špalir iz sabelj, skozi katerega sta se sprehodila, potem ko sta si izmenjala zaobljube. Eno od sabelj sta zakonca uporabila tudi med enim od vrhuncev družabnega dela večera, rezanjem poročne torte, ki je bila v slogu poroke oblikovana v gusarsko ladjo, ki pluje po morju.
Par se je poročil na gusarskem festivalu. FOTO: N Š Benjamin Paul / Swns.com
Par se je poročil na gusarskem festivalu. FOTO: N Š Benjamin Paul / Swns.com
Namesto z rumom, ki velja za gusarsko pijačo, so gostje mladoporočencema nazdravljali s pivom. »Bilo je veliko lepše, kot sva si zamišljala, vzdušje je bilo odlično. Sarah je bila prekrasna v beli obleki, bila je popolna,« je navdušen Wayne, ki pravi, da se, preden jo je spoznal, nikoli ni želel poročiti.

»Ne bi si mogla želeti boljšega poročnega dne, bilo je res čudovito. Nimam besed,« je poroko komentirala Sarah. Dogodek je bil del piratskega festivala Matlock Bath Mutiny v Derbyshiru. Prvega festivala se je udeležila le peščica, letošnjega, četrtega, je obiskalo že več sto ljudi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije