LJUBOSUMJE

FOTO: Na pragu mu je pustil kup gnoja

Anglež je lastnika lokalnega puba obtožil, da spi z njegovo ženo. Simon Emberly smrdljivo darilo podarja okoliškim vrtnarjem.
Fotografija: Ko je prišel na delo, ga je pričakalo smrdljivo darilo.
Odpri galerijo
Ko je prišel na delo, ga je pričakalo smrdljivo darilo.

Besni Anglež, prepričan, da lastnik lokalnega puba spi z njegovo ženo, se je odločil za dokaj nenavadno, predvsem pa smrdljivo maščevanje – pred njegov pub, sicer med domačini nadvse priljubljen, je navozil ogromen kup konjskega gnoja ter vanj zapičil še nekaj doma narejenih tabel z napisi Lastnik por..a mojo ženo.
Lasnik puba je gnoj ponudil sovaščanom. FOTOGRAFIJI: Facebook
Lasnik puba je gnoj ponudil sovaščanom. FOTOGRAFIJI: Facebook

Na prizor je med vožnjo na delo naletel presenečeni vaščan ter fotografijo objavil na družabnem omrežju in pripisal, da bo zdaj njihova mala gostilna postala znana po vsem svetu.
Gostilničar Simon Emberly, obtožen prevare, je incident že prijavil policiji, saj je prepričan, da se mu želi oseba, ki mu jo je zagodla, maščevati ter oblatiti njegovo ime in posel.

»Nič ne vem o nobeni prevari. Kaj takega mi na pamet ne bi padlo, saj sem se prav letos poročil z najbolj čudovito žensko. Zjutraj sem ob pol osmih prišel na delo in opazil kup gnoja. Od kod se je vzel oziroma kdo stoji za tem, se mi ne sanja. A to ni hec, take obtožbe lahko človeka in njegovo življenje močno zaznamujejo ali celo uničijo. Ponavljam, da obtožbe ne držijo,« je lokalnim medijem povedal Emberly, ki pa se je ob pomoči žene hitro domislil šaljivega načina, kako se smrdljivega kupa rešiti.


Ob njega je postavil tablo z napisom: »Posebna ponudba, le za kratek čas. Brezplačen lokalni konjski gnoj, ki ga je daroval radodarni ponudnik.« Fotografijo table je par objavil tudi na facebooku in požel navdušenje ljubiteljskih vrtnarjev.

»Rad bi se vama zahvalil za velikodušno gesto. Gnoj bo prav prišel vsem, ki tu naokoli gojijo vrtnice,« je pod fotografijo zapisal eden od sosedov. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije