AV!

FOTO: Grozljiva operacija starlete iz Velikega brata

Trdi, da bodo naslednje leto vsi imeli enako operacijo.
Fotografija: Sallie Axl meni, da več operacij pomeni več sledilcev. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Sallie Axl meni, da več operacij pomeni več sledilcev. FOTO: Zaslonski posnetek

Zvezdnica instagrama in nekdanja udeleženka britanskega šova Veliki brat Sallie Axl (32) je uresničila napovedi, s katerimi je šokirala tudi vsega hudega vajene plastične kirurge. Sallie, ki ne skriva, da svoj videz dolguje številnim operativnim posegom, je pred dnevi prestala operacijo, s katero je postala višja. Zdaj je objavila fotografijo, na kateri leži v bolniški postelji, spodnji del nog pa ima v povojih. Pred operacijo je bila visoko 1,58 metra, zdaj pa so ji dala vsadke v pete. V videu je nagovorila vse tiste, ki so jo napadli zaradi operacije: »Vsem sovražno naperjenim sporočam, da mi je vseeno, kaj govorite, saj ste vsi govorili, da ritni vsadki niso dobri, a boste videli, da si bodo naslednje leto vsi dajali vsadke v noge.«

S svojo željo po vsadkih v petah je Sallie presenetila tudi znana plastična kirurga Paula Nassifa in Terryja Dubrowa, ki imata resničnostno oddajo Botched in sta ostala brez besed, ko je prišla k njima na posvet.

Doslej je imela Sallie tri operacije nosu, povečati si je dala prsi in maščobo iz svojega telesa vbrizgati v zadnjico. Sallie, ki je prepričana, da več plastičnih operacij pomeni več sledilcev na spletnih omrežjih, je vsadke za v svoje pete naročila prek spleta v Koreji, a ni prepričana v kateri, »saj ena izmed njiju nima interneta«.







Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije