BIZAREN BIZNIS

FOTO: Gola se namoči v vodo in jo prodaja kot vroče žemljice

Objavljeno 14. julij 2019 21.40 | Posodobljeno 14. julij 2019 21.40 | Piše: E. B.

Nenavadna ponudba navdušila ves svet, lončki po 27 evrov gredo za med. Najstnica jih je prodala že več kot 500, zalog kopalne vode ji je zmanjkalo.

Britanska najstnica je izjemno uspešna influencerka. FOTOGRAFIJI: Instagram
Vas bizarne ideje s spleta še vedno šokirajo? Če ste se privadili že vsem nenavadnim zapisom in podobam, vas ne bo presenetila ponudba 19-letne Britanke, ki prodaja lončke z vodo. V kateri se je namakala v kadi.
image
Ponuja tudi svoje izdelke, denimo, rabljeno vodo iz svoje kopeli!

27 evrov stane lonček rabljene vode.

Bolj kakor njena zamisel verjetno osupne dejstvo, da t. i. izdelek dekle celo uspešno prodaja! Belle Delphine, kot se oglašuje, ima očitno izvrstno poslovno žilico, mlada influencerka spravi v promet tako rekoč vse, kar ji pride na misel in kar ji v spletno promocijo zaupajo lastniki različnih blagovnih znamk. Najstnica, ki rada pozira pomanjkljivo oblečena, ima na instagramu več kot štiri milijone sledilcev, zato verjetno ne preseneča, da so se v tako številni bazi znašli tudi čudaki, ki se navdušujejo nad njeno ponudbo. Pa čeprav je treba za lonček (resda je ličen, a vendarle!) odšteti vrtoglavih 27 evrov: Belle je namreč zalog kopalne vode že zmanjkalo, tako da je morala neučakane kupce pomiriti: »Naj vas ne skrbi, lončki so na poti! Prodala sem jih že več kot 500, a se ne morem okopati tolikokrat zapovrstjo, zato vas prosim za potrpljenje.«
image
Belle Delphine sproža zgražanje in občudovanje obenem.

Ne morem se okopati tolikokrat zapovrstjo, zato vas prosim za potrpljenje.

Verjetno se marsikdo sprašuje, kaj kupci naredijo z vodo v lončku, morda pa je bolje, da nikoli ne izvemo. No, za enega od njih je že jasno, saj je prav tako zavohal poslovno priložnost: Bellin lonček neučakanim strankam ponuja za več kot 1000 evrov! 
Deli s prijatelji