V BOLNIŠNICI

Dobil erekcijo, ki traja že 14 dni

Joka in se sprašuje, ali bo sploh še kdaj seksal.
Fotografija: Posledice eksperimenta bi lahko bile trajne. FOTO: arhiv S. N.
Odpri galerijo
Posledice eksperimenta bi lahko bile trajne. FOTO: arhiv S. N.

Britanski glasbenik Danny Polaris si bo dobro zapomnil noč, ko je hotel dekle navdušiti s svojimi spolnimi veščinami in vzdržljivostjo, namesto tega pa je končal v bolnišnici, njegovo življenje pa je bilo ogroženo.

Glasbenik in novinar iz Swansea je pred dvema tednoma spoznal medicinsko sestro, ki jo je odpeljal domov, da bi z njo preživel noč, polno strasti. Pustil ji je, da mu je v penis vbrizgala zdravilo alprostadil, ki povečujejo vzdržljivost moškega korenjaka, a se je to kaj kmalu izkazalo za najslabšo odločitev v njegovem življenju. V kombinaciji z viagro in njegovimi zdravili za hiv je bila reakcija takojšnja, a seveda ne taka, kot si jo je želel. Že skoraj dva tedna ima izredno bolečo erekcijo, a naslednji dan, namesto da bi poiskal zdravniško pomoč, je odšel v Berlin na tamkajšnjo parado ponosa.

Zdravniki, ki so ga opozorili, da bi lahko imel trajne poškodbe penise, so v želji, da bi situacijo popravili, razmišljali celo, da bi mu iz noge odstranili žilo in tako preprečili dotok krvi v njegovo moškost. Uporabili so tudi metodo, ko v sečnico porinejo 15-centimetrski žebelj ali pa vanjo zabadajo igle, da bi se kri odstranila iz uda. Po dveh tednih je še vedno v bolnišnici, priklopljen na napravo za redčenje krvi.

»Včasih se zbudim in samo jokam, kako neumen sem bil, kaj sem izgubil in kaj se bo zgodilo z mano,« pravi glasbenik, ki se sprašuje, ali bo sploh še kdaj seksal.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije